/Timis/Dentist

MALL DENTAL

Calea Sever Bocu, Timișoara, România

MALL DENTAL
Dentist
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+PX Timișoara, România
+40 256 280 089
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lus mil
Lus mil2 ani în urmă
E greu de scris acest comentariu, vreau sa ajut oamenii menționând doi medici exceptionali, Conf. Dr. Marius Leretter si Dr. Raluca Bouleanu...pe de alta parte nu vreau sa le fac reclama ca devine si mai lunga lista de asteptare pt. programare, deci imi fac rau cu mana mea. Nu ma apuc sa descriu experientele avute la Mall Dental...spun doar ca intodeauna serviciile au fost ireprosabile din toate punctele de vedere.
Marcel Durbălău
Marcel Durbălău4 ani în urmă
(Tradus de Google) Julius în mall!

(Original)
In Iulius mall!
Carina Abdulrazak
Carina Abdulrazak2 ani în urmă
(Tradus de Google) Pot doar să spun că mall dentist și doctor Raluca Bouleanu mi-au schimbat viața! Clinica este la un standard foarte înalt, munca pe care o fac este la nivel de experți și pot oferi pacientului cea mai bună îngrijire pe care o puteți obține. Doamne preturi, calitate buna si cu adevarat profesionisti!

(Original)
I can just say that mall dental and doctor Raluca Bouleanu changed my life! The clinic is on a really high standard, the work they do is on expert level and they can really offer the patient’s the best care you can get. God prices, good quality and really professional!
Locații recomandate