/Timis/Dentist

Medicina Dentara Dr. Scurtu

Strada Saturn nr. 35, Dumbrăvița 300254, România

Medicina Dentara Dr. Scurtu
Dentist
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6QV+PR Dumbrăvița, România
+40 723 609 494
drscurtu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Razvan Oprisa
Mihai Razvan Oprisa4 ani în urmă
De nota 10!
Toni is traveling
Toni is traveling5 ani în urmă
(Tradus de Google) Echipă tânără, foarte profesionistă și calificată, care face o treabă grozavă. Clinica arată foarte curată și este destul de completă cu majoritatea echipamentelor necesare

(Original)
Young and very professional and skilled team, doing a great job. The clinic looks very clean and is quite complete with most of the needed equipment
Daniela Rus
Daniela Rus6 ani în urmă
Elena Preda
Elena Preda8 ani în urmă
LACRARU ADRIANA
LACRARU ADRIANA2 ani în urmă
Un doctor cu adevarat doctor, minunat si foarte profi!!! Am ajuns la el cu o grava problema si mici sanse de recuperare. Acum, ma declar super multumita, nu doar de interventia complicata.. ci si de celelalte proceduri, de care am avut parte, iar acum dintii mei sunt superbi!!! Doar cuvinte de lauda si mii de multumiri!
Ionela Soica
Ionela Soica2 ani în urmă
Wow! Super oameni, super profesioniști. Recomand cu toată căldura.
Cristina Paraschivu
Cristina Paraschivu2 ani în urmă
Super echipa, recomand! Profi & un vibe pozitiv.
Plamen Kirov
Plamen Kirov2 ani în urmă
(Tradus de Google) În august am fost chemat de un coleg de-al meu să merg să-l aduc de la clinică după ce a avut o procedură de inserare a implantului. L-am găsit într-o stare aproape slabă - dr. Evident, Scurtu nu a avut răbdarea să aștepte anestezia (sau o tehnică greșită de anestezie) și a început procedura prea repede. Drept urmare, colegul meu a simțit o cantitate de nedescris de durere, care aproape a dus la un leșin. Aceste zile au fost necesare pentru a însoți același coleg la o clinică stomatologică într-o altă locație unde chirurgul i-a spus că implantul nu este introdus în mod corect și acest lucru va necesita o lucrare suplimentară înainte de a fi pusă coroana permanentă, costând mult de numerar. Deci, pe scurt - dacă ar fi nevoie, aș trece de acest loc și aș căuta alte opțiuni.
Tipul te va contacta în următoarele zile ...

(Original)
In August I was called by a colleague of mine to go fetch him from the clinic after he had an implant insertion procedure. I found him in near to faint condition - dr. Scurtu obviously didn’t have the patience to wait for the anesthesia to kick (or wrong anesthesia technique) and started the procedure too fast. As result, my colleague felt an indescribable amount of pain which almost resulted in a faint. These days was necessary to escort the same colleague to a dental clinic in another location where the surgeon told him that the implant is not inserted in a correct way and this will require additional work to be done before permanent crown to be put, costing a lot of cash. So in short - if in need, I would pass this place and search for other options.
The guy will be contacting you in the next days...
Locații recomandate