/Timis/Dentist

GM Clinic

Bulevardul Dâmbovița nr. 10, Timișoara 300454, România

GM Clinic
Dentist
4.3
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M4+6F Timișoara, România
+40 256 240 204
gmclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jipa Alexandra
Jipa Alexandra2 ani în urmă
Recomand dr. Andreea Vlăduț și dr. Mojse Marcel.
Gi Ramo
Gi Ramo2 ani în urmă
O plomba chituita de un tanar la aceasta clinică acum cateva luni pe un dinte din fata a început să se sfarame ca un biscuite plus ca nu la șlefuit cum trebuie si mereu parca ma taie la limba , nu recomand
No stress Slime
No stress Slime4 ani în urmă
Nu recomand am facut programare si doctorița se poarta ca la usa cortului într-un cuvânt o adunătura de țărani. Programare făcută la 18:15 dar ei aveau pacienți la care le scoteau atele din gura, daca faceți programări macar țineți-vă de ele nu puneți lumea pe drum.
Fiț Alexandru
Fiț Alexandru6 ani în urmă
(Tradus de Google) Eforturi bazate pe echipă de înaltă calitate pentru reabilitarea zâmbetelor! Medicii explică fiecare pas simțindu-se în siguranță și că împreună cu experiența lor ajungeți la zâmbetul dorit! Nu mai zic că durerea nu este prezentă !!!

(Original)
High quality team based efforts to reabilitate smiles! The doctors explain every step feeling safe & secure that together with their experience you reach to the desired smile! Not to mention that pain is not present!!!
Andreea P.
Andreea P.2 ani în urmă
La început au fost ok, din pacate dl dr Moraru il baga la înaintare pe dr Balanescu pt lucrari de canal, care nu e specialist în asa ceva, deși au specialist în clinica. Acesta din urmă are o atitudine impertinentă si nesimtita, aere si figuri cât cuprinde. Mi-a spus că trebuie scoasă o măsea care a putut fi salvată f usor in alta parte iar cand i-am zis ca nu vreau acest lucru( măsea de baza, putin afectata) a devenit f nesimțit, m-a taxat dublu față de prețul afisat, fapt de care nu mi-am dat seama pe moment fiindca am mers pe bună lor credinta si umbla cu para la dl. Dr . de parca cine stie ce as fi spus! Nu inteleg de ce tolerează astfel de personaje, probabil e o legătură de nepotism între ei!
Daniel nat123
Daniel nat1232 ani în urmă
Initial au facut o treaba foarte buna cand am ajuns la ei la cabinet. Am facut facut tot ce era de facut si o extractie pe care urma ca sa o completez cu un implant dentar pe viitor. In urmatorul an m.am intors din Anglia ca sa imi puna implantul, spre surprinderea mea sa imi spuna domnul Doctor ca dintii s.au apropiat foarte mult si acum nu mai este loc pentru un dinte din portelan, Din cauza ca trebuia pus un despartitor in locul extractiei. Mi.au dat optiuni extraordinar de ridicole cum ar fi aparat dentar sau sa stric un dinte bun ca sa fie destul loc pentru lucrare. Intr.un final am ales sa raman cu un dinte lipsa exact in fata din cauza ca stimatul domn doctor care mi.a facut mie lucrare si stia ca doresc pe viitor sa imi completez dintele lipsa, nu ia venit in cap ca sa puna un despartitor intre dinti. Ii multumesc pe aceasta cale pentru timpul meu pierdut pe drumuri si frumoasa lucrare realizata in care lispeste un dinte. Foarte professional!! Au trecut 2 ani de atunci si tot ma apuca nervii cand ma gandesc la cabinetul asta.
No Stress
No Stress2 ani în urmă
Totul a fost super ok, medici profesionisti, nici nu visam la asa dinte, parca a crescut dinou !!

5 Stele din partea mea.

Multumesc. Recomand @Andreea Vladut
Ana Gruescu
Ana Gruescu2 ani în urmă
Foarte mulțumită de prestația doctorilor de acolo, buni profesioniști, și de condițiile impecabile de lucru.
Locații recomandate