/Timis/Dentist

Doctor Dentist Rebeca Șuclea

Strada Basel 4, Timișoara 300127, România

Doctor Dentist Rebeca Șuclea
Dentist
5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68X+CF Timișoara, România
+40 742 705 652
doctordentistrebeca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–21
Marți: 15–21
Mirecuri: 9–15
Joi: 15–21
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu Aslam
Liviu Aslam2 ani în urmă
Pentru doamna doctor Suclea am doar cuvinte de apreciere. Își da interesul maxim sa găsească varianta și soluția potrivita pentru pacienți. Aici găsești profesionalism și aparatura moderna iar comportamentul ei e adecvat.
O recomand cu încredere!
Andrei Stroca
Andrei Stroca2 ani în urmă
Recomand cu încredere Dr. Rebeca Șuclea! Am avut nevoie de mai multe intervenții iar la final pot concluziona că sunt mulțumit de serviciile prestate. Din punctul meu de vedere ceea ce o recomandă pe Rebeca în mod special este modul de lucru calm și atent. La mulți ,,dinți reparați,, în continuare.
Miriam Stroca
Miriam Stroca2 ani în urmă
Recomand doctor Rebeca Șuclea. Este un medic răbdător, lucrează cu multă grijă și atenție. Mă bucur că este dentistul meu! Sunt pe mâini bune! 🙂
Loredana Ponorean
Loredana Ponorean2 ani în urmă
Experiențele mele cu dentiștii de acum 3 ani au fost unele care m-au făcut să spun că nu mai vreau să calc vreodata într-un cabinet stomatologic.În urmă cu puțin timp,cineva mi a recomandat-o pe doamna doctor Rebeca. Desigur,din experiențele anterioare eu încă aveam o teamă de a merge la dentist și mă gândeam oare cum va fi... Prima ședință în cabinetul doamnei Rebeca m-a făcut să prind dragul de merge la dentist. Profesionalismul,pasiunea,zambetul si răbdarea sunt unele din caracteristicile principale ale dânsei,dar un atuu important pe care l am observat la Rebeca este harul.
Mereu este foarte atenta si foarte calma la detalii si are grija ca pacientul sa nu simta niciun pic de durere. ;)
Mă bucur că am avut ocazia sa cunosc un astfel de doctor si cu siguranta cand voi reveni in cabinetul stomatologic al doamnei Rebeca o voi face cu mare drag si fara teama. Daca vreti un zambet frumos,recomand cu incredere DoctorDentist Rebeca Șuclea. Nu veți regreta! :)
Madalina Varga
Madalina Varga2 ani în urmă
O recomand din suflet pe Dr Rebeca! Este un medic foarte bun, atent și a dat dovada de mult profesionalism! Foarte calma și cu multă răbdare m-a făcut sa plec din cabinetul ei extrem de mulțumită!!! Pentru mine, atenția fata de detalii a făcut diferența! Mulțumesc Rebeca, ești minunata!
Samuel Zazuleac
Samuel Zazuleac2 ani în urmă
Buna ziua! In urma experienței mele la doamna doctor dentist Rebeca Șuclea am primit , în primul rând , foarte multe sfaturi bune despre igienizarea dinților , iar în al doilea rand , atât îndemânarea cat si experienta ei s-au văzut pe tot parcursul lucrării , având un rezultat final exceptional. Sunt foarte multumit de doamna doctor si o recomand cu drag tuturor celor care au nevoie de intervenții dentare!! 🙂
Reespectme
Reespectme2 ani în urmă
Am fost de multe ori la cabinet la Rebeca, cu mici si mari probleme, tot timpul cu mare rabdare, chiar daca bebe cel mic o astepta seara sa ajunga repede acasa. Foarte atenta si mai ales la detalii + de fiecare data acolo pe scaun, felul ei cum lucreaza iti da asa o mare pace si liniste, nu o stare de frica. E o vorba, detaliile fac diferenta:)
Multumesc frumos Rebeca!
Recomand!
Mirela Onofras
Mirela Onofras2 ani în urmă
O recomand cu cea mai mare căldură pe doctor Rebeca. Este extrem de calmă atunci când lucrează, răbdătoare cu tine ca pacient și extrem de profesionistă și colaborează cu tehnicieni de calitate, tocmai am plecat de la ea din cabinet cu o coroniță perfectă. Mulțumesc Rebeca! 🙏
Locații recomandate