/Timis/Dentist

KidsDental / Dental Tour

Strada Ardealului 79, Timișoara 300154, România

KidsDental / Dental Tour
Dentist
4.8
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5QR+44 Timișoara, România
+40 356 448 670
dentaltours.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elisabeta Pintilie
Elisabeta Pintilie2 ani în urmă
Ma numesc Eli Pintilie, Timisoara, doresc sa fac cateva aprecieri la adresa medicilor si personalului din aceasta clinica. Sunt de departe cei mai buni, profesional si social. Sunt foarte multumita de serviciile acestei clinici, devotamentul si profesionalismul personalului medical merita toate laudele. DENTAL TOURS sunteti cei mai buni ! Felicitari !
Iulia Panainte
Iulia Panainte2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite, calitate și profesionalism. Comunicarea cu pacienții este clara și punctuala. Recomand cu încredere!! 👌👌
Mărculeț Marco
Mărculeț Marco3 ani în urmă
Cea mai bună îngrijire dentară pe care am experimentat-o vreodată! Personal profesionist, amabil și prietenos. Domnișoara doctor Avramovici Alina s-a ocupat de tratamentul de canal care nu a fost deloc dureros in ciuda faptului că este o procedura sensibilă, complicată și de lungă durată. Am mai avut parte de tratamente de canal la alți dentisti și a fost departe de calitatea și atenția pe care mi-a oferit-o clinica și domnisoara doctor.
Ana Madalina
Ana Madalina4 ani în urmă
Serviciile lasă de dorit. Origanizare la cel mai prost nivel. Angajații sunt foarte amabili, însă nepregătiți.Este inadmisibil ca, in momentul in care se face o programare pentru un implant sa nu ai pregătită sala de operație cu toate ustensilele necesare. Am crezut ca este doar o întâmplare nefericita si ca a fost efectiv o zi nereușită si sincer, si daca as fi vrut sa fac reclamatie nu as fi reușit. Aveam dureri imense si singurul lucru care mi-l doream era sa imi treaca cat mai repede si sa nu mai revin acolo niciodată.Insa din respect pentru tatăl meu, care m-a trimis la domnul doctor, si care, el la rândul lui in aceeași perioada si a făcut operație(implanturi) nu am spus nimic.Am plecat dezamagita fără sa fac vreo reclamație deoarece tatăl meu părea destul de mulțumit de domnul doctor. Un an mai târziu am revenit pentru coroane si pentru șlefuirea unor dinti si implicit pentru coroane.Din păcate de fiecare data cand am fost la control, aceeași poveste. In momentul in care trebuia sa înceapă sa lucreze, începea o discuție între domnul doctor si domnisoara asistenta. Nu se înțelegeau mai de fel, lipseau ustensilele necesare pentru operație. Punctul culminant a fost cand, după șlefuirea a 4 masele, domnul doctor m a trimis acasă, fără sa mi prescrie vreun medicament si mi a zis ca daca am dureri sa revin. Bineînțeles ca imediat după ce a trecut anestezia, am avut niște dureri insuportabile si a trebuit sa revin. Nemulțumirea a fost ca in momentul cand am revenit cu durerile acelea imense, domnul doctor Calapis, de data asta m-a trimis la un alt doctor pe motiv ca el nu se ocupa de obturatie de canal. Acum a început calvarul. La nici 2 minute după ce m-am asezat in scaun a început aceeași poveste de proasta organizare negăsire a ustensilelor sau pur si simplu lipsa ustensilelor necesare. După 3 ore de stat in scaun, domnul doctor Popa nu reușea sa curețe canalul si sa scoată nervul. Aveam deja dureri nu doar la masele, ci ma durea efectiv si capul din cauza poziție incomode in care trebuia sa stau. Am revenit după 2 zile cu radiografia si bineînțeles ca la fel de mult a durat sa imi scoată nervul si la măseaua de lângă. Am renunțat sa mai merg la domnul Alexandru pentru ca sa cimenteze. Am așteptat ca sa vina ziua cand aveam programare la domnul doctor Calapis doar ca sa mai imi pună coroanele. De lucrarea finala ( coroane) sunt la fel de dezamagita.Dintii sunt mult prea înalți si măselele prea late, iar calitatea lasă de dorit.
Alexandru Botici
Alexandru Botici4 ani în urmă
O echipa de oameni deosebiti, foarte bine calificati, profesionalism la cel mai inalt nivel, atenti si perceptivi la tot ce inseamna inovatie si tehnologie, amabili si binevoitori. Clinica este dotata la cel mai inalt nivel, cu aparatura de ultima generatie, igiena la cele mai inalte cote si buna dispozitie. Atmosfera perfecta pentru a-ti rezolva problemele si pentru a avea servicii de inalt standar. Recomand cu mare incredere.
Shiro saru
Shiro saru4 ani în urmă
Mmmmm in general atunci cand mergi la dentist, in ziua de azi te duci cu un mare semn de intrebare, cum va fi, cat va tine lucrarea, cat va costa... lucruri importante care tin de raportul calitate/pret, referitor la acest lucru pot sa spun ca este mai mult decat multumitor iar in ceea ce priveste comportamentul personalului, incepand cu ce-a de a doua consultatie am inceput sa ma simt ca acasa, linistit si relaxat, le multumesc pentru profesionalismul de care dau dovada si ii felicit pe aceasta cale. Cu respect, Potra Marius.
Ana-Carolina Ivanciov
Ana-Carolina Ivanciov4 ani în urmă
Cu franchețe, evaluez cu superlativul absolut - foarte FAINE - îngrijirile medicale dentare acordate de către domnul doctor Petru Calapiș (medic dentist/stomatolog specialist).
Cu considerație, acord cinci stel(uț)e atât dlui dr. P. Calapiș, cât și colegilor/echipei dumnealui de la Clinica de Medicină Dentară "DentalTours", pentru: 1. competența profesională, 2. experiența în domeniu, 3. relația de comunicare dintre personal și pacient, 4. dotarea medicală (ultra)performantă, 5. ambientul agreabil.
Fără nici o șovăială, recomand serviciile medicale prestate la Clinica Stimatologică "DentalTours"!
Tania Groza
Tania Groza4 ani în urmă
Dental Tours oferă servicii de inaltă calitate la preţuri rezonabile.
Echipa este foarte prietenoasă, iar Domnul Doctor Petru Calapis a fost mereu flexibil orarului nostru.
Am folosit serviciile Dental Tours de numeroase ori si am fost mulţumiti de fiecare data.
Recomand cu incredere Dental Tours!
Locații recomandate