/Suceava/Dentist

Ridere Suceava

Bulevardul George Enescu 48, Suceava 720247, România

Ridere Suceava
Dentist
4.3
68 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
J6RM+GQ Suceava, România
+40 374 830 095
ridere.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgeta Jauca62 zile în urmă
Bună ziua. Mă întreb oare de ce mulți oameni aleg să meargă să-și facă dantura la Iași, București, etc., când în Suceava există clinica RIDERE la care în prezent sunt pacient. O clinică dotată cu aparatură la cele mai mari standarde. Ca si pacient ai posibilitatea de a face aici radiografii, CT și tot ce este necesar. Medicii din această clinică sunt foarte bine pregătiți, profesionalismul este la cote foarte ridicate. Eu am intrat cu o mare teamă, de injecții în principal, dar felul in care doctorul Morar a vorbit cu mine mi-a dat mult curaj. La fel si doamna doctor Rentea și domnul doctor Mitache cei cu care am avut de a face să spun așa. Doamnele de la recepție foarte amabile de asemenea. Mulțumesc tuturor în parte, sunteți cei mai buni.
Mihaela-Cornelia Rotaru
Mihaela-Cornelia Rotaru2 ani în urmă
Foarte dezamăgită, am cerut o consultație la un specialist în implant, pentru EVALUAREA stării unui implant dentar pus în străinătate, unde locuiesc (o consultație de 5 minute, plus o radiografie, eventual). "Domnul doctor este foarte ocupat, mai încercați prin 6-7 decembrie". Până la data respectivă, aș avea timp să ajung în Belgia, unde mi-am pus implantul...
Ciprian Ionut
Ciprian Ionut2 ani în urmă
Scump și periculos. Pe tratamente de canal sunt lăsate intenționat materiale care putrezesc în timp și dau naștere unor abcese periculoase pentru a asigura abonarea pacienților la un anumit interval de timp. Există multiple astfel de cazuri, deloc cazuri izolate. Acestea, împreună cu dovezile pot întruni motiv pentru malpraxis, dar cel mai bine ar fi să evitați tratamentele aici. Păcat de unii medici care, cel puțin în aparență, dau dovadă de competență.
Luciana Nimigean
Luciana Nimigean2 ani în urmă
Am fost cu copilul la aceasta clinica. Recomand cu toată inima. Copilul nu a simțit nimic, chiar a pierdut pariul cu dl doctor. Recomand ! ❤️
Adrian Nechifor
Adrian Nechifor2 ani în urmă
Servicii de stomatologie integrate. Îți poți trata orice problemă stomatologică fără a fi nevoie să faci alte drumuri. Inclusiv investigațiile radiologice pot fi realizate intern.
Roxana Tomegea
Roxana Tomegea2 ani în urmă
Servicii de calitate si doctori pe masura. Recomand!
Herghiligiu Sorin
Herghiligiu Sorin2 ani în urmă
Preturi nesimțite, 120 lei periajul a doi dintisori de lapte care trebuiau scoși la un copil de 6 ani . Dacă peria toată gura cât era , făceam rate ? Competențe slabe, nu a reușit sa facă nimic din ce am cerut , nu recomand nimănui. Am mers pentru extracția a doi dintisori de lapte care se mișcau foarte tare, totul a fost bine pana când a speriat copilul scăpând dintele din clește. Dupa aia copilul nu a mai stat. Am plătit totuși 180 lei pentru nimic.
Roxana Cazac
Roxana Cazac2 ani în urmă
Nu recomand această clinică, deși mie mi-a recomandat -o cineva. Am mers aici pentru un aparat dentar, de fiecare dată când sun mi se spune că a zis medicul să mai aștept!!!Sunt deja 7 luni de așteptare,cu promisiunea că mă veți suna când se poate.Daca procedați așa cu toți pacienți... O să ajungeți să nu vă mai caute nimeni!
Buliga Cristinel
Buliga Cristinel2 ani în urmă
Pentru tratament canal microscopie , un doctor mutălău nervos care nu asculta pacienții, nu da explicații doar ordine ca ciobanul la oi , probabil nici el nu știe bine ce face...
Locații recomandate