/Suceava/Dentist

Jadent

Strada Mihai Eminescu 36, Suceava, România

Jadent
Dentist
4.7
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7V2+PQ Suceava, România
+40 758 538 754
jadentsuceava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin
Florin2 ani în urmă
#jadent, clinica stomatologica care ofera mi-a oferit ca medic sansa de a ma dezvolta si excela in domeniu, fiind inconjurat de un colectiv unit care mereu m-a indrumat. De asemenea, in clinica pacientii se pot relaxa in timp ce echipa de medici va realiza orice procedura de preventie si tratament, serviciile medicale fiind de cea mai buna calitate pentru a reda pacientului zambetul pe buze. ❤️
Marius Gheorghiu
Marius Gheorghiu3 ani în urmă
Dupa o prima vizita nu am decat cuvinte de lauda. Timpi de asteptare mici, personal vesel si amabil, curatenie. De mine s-a ocupat dr. Piu iar experienta a fost una cat se poate de placuta avand in vedere circumstantele. A avut rabdare sa-mi explice si sa-mi raspunda la toate intrebarile. Clinica are o dotare tehnica foarte buna (imagistica dentara, microscop endodontic si probabil altele), pacat ca nu sunt prezentate mai detaliat pe site. In concluzie recomand.
Hatnean Cristian
Hatnean Cristian4 ani în urmă
Am intrat in aceasta clinica pe baza recenziilor pozitive si pot spune ca am ramas placut surprins de toata experienta de pana acum. Personalul foarte amabil si gradul de incredere pe care l-am simtit m-au facut sa uit ca sunt pe un scaun la stomatolog.
Ca si pacient m-am simtit pus pe primul loc si cred ca asta conteaza foarte mult in alegerea medicului dentist.
Experienta continua, si meritam ce este mai bun pentru zambetul nostru. Recomand aceasta clinica.
Roxana Dia
Roxana Dia4 ani în urmă
Ma bucur enorm ca mi-a fost recomandata aceasta clinica. O clinica moderna, cu aparate de ultima generatie, si cu oameni pe masura.
Personalul de la receptie este gata sa te ajute cu orice informatie si este intotdeauna preocupat de starea pacientilor, asa cum nu suntem obisnuiti in majoritatea "clinicilor" din Suceava.
Aici vei gasi o echipa de medici tineri, profesionisti, joviali, si dedicati meseriei lor. Si da, vreau aduc din nou in discutie interesul fata de confortul pacientilor, sunt mereu preocupati de acest aspect, si nu pot decat sa spun ca este de apreciat!
Sunt mai mult decat sigura ca din moment ce ai reusit sa treci pragul acestei clinici, vei reveni, si o vei recomanda mai departe. Va multumesc!
Gabriel
Gabriel4 ani în urmă
Din experienta mea cu ei clinica pare "overbooked" si cred ca este motivul de fundal pentru care am dat un calificativ asa mic:

Pentru o lucrare de rutina timpii de asteptare intre interventii a fost neprofesionist de mare, cateva saptamani intre o cimentare si o slefuire, fara alte explicatii.

La ultima sedinta din lucrarea mea, o asistenta a continuat interventia medicului dentist cu aparatul pentru intarirea cimentului; ce m-a deranjat este ca intreba pe altcineva (sper ca medic) permanent cum se foloseste, cand sa il retraga. Am platit servicii pentru care am niste asteptari, nu m-am oferit voluntar pentru experimemente.

Vazand atatea review-uri pozitive poate experienta mea a fost o exceptie. Eu nu am gasit aici profesionalismul de care se vorbeste, ci doar o alta clinica de cartier in care prioritatea revine persoanelor din anturajul clinicii.
Claudiu Chiperi
Claudiu Chiperi2 ani în urmă
O echipa medicala foarte profesionista!
Elena Chiribuca
Elena Chiribuca2 ani în urmă
La acest cabinet am venit cu anxietatea oricarui pacient ce merge la dentist, insa toata experienta s-a dovedit a fi mult mai relaxanta si am beneficiat de un tratement profesional, atat din punct de vedere al lucrarii in sine, cat si la nivel emotional. Doctorii ( Cosmin Piu, Paul Stan și Ștefan Rusu)au fost foarte siguri pe munca lor, au fost minutiosi si mi-au explicat toate etapele interventiilor pe care le-au facut. O echipa stomatologica ireprosabila, din multe puncte de vedere.Recomand cu incredere si drag! Mulțumesc 😘
Andrei Viorel
Andrei Viorel2 ani în urmă
Mulțumesc că am avut șansa sa fiu tratat in clinica Jadent Suceava unde funcționează echipa excepțională condusă de către Dl.Dr. Stan Paul și întregi echipei.

Cuvintele de multumiri pentru răbdarea calitatea actului medical,pentru modul in care am fost primit investigat,consultat,diagnosticat si in final tratat, Atenția primită din partea familiei de medici Jadent Suceava mă face să cred că noțiunea " Multumesc" trebuie revăzută si reinventată.

In timpul pandemiei clinica Jadent DentalClinic a desfășurat activitatea și apelând mia fost alături în tratarea maselor având dureri, este singura clinică din orașul Suceava ce a fost alături de mine și pacienții cu probleme dentare felicitări echipei linia întâi clinica Jadent DentalClinic 🤗

Dumnezeu sa-i ajute, iar eu mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea lor si a întregii familii. Pacient Andrei Viorel

Recomand Jadent Suceava👍👍👍
Locații recomandate