/Sibiu/Dentist

Cabinet Medicină Dentară Dr. Szekely Cosmin/Monica

bloc Y2, Aleea Seviș 14, Sibiu 557260, România

Cabinet Medicină Dentară Dr. Szekely Cosmin/Monica
Dentist
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5F3+MW Sibiu, România
+40 740 907 952
ro.polomap.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ghizdavu Samoila
Ghizdavu Samoila2 ani în urmă
Adevarat Profesionist!
Laura Bucataru
Laura Bucataru2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de calitatea serviciilor. Nici nu mai are sens să menționez dotările și curățenia din cabinet, că se subînțeleg :).
Dar atât de multă răbdare în a salva o măsea (cu tratament pe canal făcut aiurea, vechi de 6 ani și infecție cronică la rădăcină) ale cărei șanse de "supraviețuire" erau minime, nu mi-a fost dat să văd. Dinții tratați și reconstruiți arată identic cu cei naturali.
Am avut de-a face cu mulți medici stomatologi, de departe aici i-am găsit pe cei mai profesioniști. Faptul că se lucrează cu microscop e un mare plus care crește mult șansa de reușită a tratamentelor endodontice și nu numai.
Recomand cu încredere această echipă de medici meticuloși și profesioniști! :)
Darius Dragoi
Darius Dragoi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Profesioniști fără egal care arată o îngrijire autentică pentru pacientul lor. După ce am vizitat mai multe cabinete stomatologice, acesta este singurul la care mă voi întoarce vreodată, cu bucurie, știind că voi fi îngrijit corespunzător. Birou curat și ordonat și doi oameni încântători, care nu se grăbesc cu lucrurile doar pentru a face treaba. Mulțumesc!

(Original)
Unparalleled professionals that show a genuine care for their patient. After visiting several dental offices, this one is the only one that I'll ever come back to, joyfully, knowing that I'll be taken care of properly. Clean and tidy office and two heartwarming people that don't rush things just to get the job done. Thank you!
Madalina
Madalina4 ani în urmă
Profesionalism, servicii exceptionale, aparatura medicala performanta. Recomand cu incredere!
Cristina Marginean
Cristina Marginean6 ani în urmă
(Tradus de Google) Ambii sunt dentiști excelenți. Își iau timpul cu fiecare pacient. Am fost foarte mulțumit de munca depusă.

(Original)
They are both excelent dentists. They take their time with every patient. I was very pleased with the work they've done.
Cabana Dianthus
Cabana Dianthus2 ani în urmă
Cabinet dentar profesionist, cu doctori si personal de nota 10
Silviu Nate
Silviu Nate2 ani în urmă
Adevărați profesioniști! Mă bucur că mi-au fost recomandați, iar procedura și rezultatul intervenției au fost excepționale. Keep doing the great work!👍
Matei Cilnicean
Matei Cilnicean2 ani în urmă
Curățare canal si construcție.
Locații recomandate