/Sibiu/Dentist

DentVisage

Strada Ciprian Porumbescu nr. 19A, Sibiu 557260, România

DentVisage
Dentist
4.5
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4CP+R7 Sibiu, România
+40 369 435 434
dentvisage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu Lazăr
Sergiu Lazăr2 ani în urmă
Spațiu curat, bine dotat, sunt punctuali și cel mai important: sunt profesioniști.
DE TOATE
DE TOATE4 ani în urmă
RECOMAND cu toata caldura si din toata inima Clinica DentVisage în frunte cu Dr. Mihai Rusu cel mai renumit si mai bun Doctor din lume.Mie mi-a salvat viata avand in 2014 tumoare la limba si la gat si fiind operat de dănsul m-am facut bine.Tot la dansul mi-am pus in 2018 implanturi dentare la partea de sus fara să mă doară deloc si la un pret foarte accesibil in comparatie cu alte Clinici.
Felicitări echipei de profesioniști care lucrează la această Clinică.
Tolomeiu
Tolomeiu4 ani în urmă
Buna ziua. Am fost cu fetita la Dent Visage pentru o carie. Lucrarea a fost facuta, dar a cazut dupa 4 luni si a inceput sa o doara. Am sunat ca sa intreb cand pot sa vin la garantie. Mi s-a spus ca prima programare disponibila e pe 17 martie adica aproape 3 saptamani. Am insistat ca o doare si ca vreau sa vin pentru garantie, nu pentru o simpla programare. Degeaba am insistat, asistenta mi-a repetat ca doar pe 17 martie se poate. Mai bine mergeti altundeva, unde stiti ca daca se strica lucrarea, va ia imediat. Am dat 2 stele fiindca arata bine cabinetele si e curat, altfel serviciile sunt de 1 stea.
Sandra R
Sandra R4 ani în urmă
Servicii exceptionale! Sunt foarte multumita de rezultat! Cunosc personalul clinicii de ceva vreme si sunt un client fidel al lor, nu as schimba acest lucru in niciun caz, pana acum experienta mea a fost una mult peste asteptarile mele bazate pe ce mi s-a oferit anterior de catre alti medici. Va multumesc!
Andra Julie Negrila
Andra Julie Negrila2 ani în urmă
Foarte dezamagita de aceasta clinica, am vazut reviewuri negative, dar nu stiu de ce nu le-am bagat in seama.
M-am programat la dr. Ciortea si am asteptat cateva luni pana sa ma poata consulta. Am avut impresia ca merg la un doctor renumit dar am iesit cu alte probleme din cabinet. Lucrarea din ceramica nu mi s-a facut corect si trebuie schimbata. Mi s-a spus ca se face lucrarea intr-o zi, dar am asteptat o saptamana si jumatate dupa ea. Se insista foarte mult pe lucrarile din ceramica pentru ca sunt facute in clinica. Sunt mai scumpe si poate nu sunt cele mai potrivite pentru pacient.
Mi s-a mai schimbat o plomba la dintele din fata, nu s-a folosit o culoare asemanatoare dintelui si se vede inestetic, plus ca mi s-a slefuit si dintele sanatos de langa si s-a pus si acolo plomba. Mi-a stricat dintele sanatos si acum mi-a si cazut o parte din acea improvizatie.
Fetele de la receptie "uita" sa revina cu telefon si trebuie sa suni de cateva ori pentru a le reaminti sa vorbeasca cu doctorul. Cumva ti se si pierd programarile, nu stiu cum e posibil. De asemenea, daca esti nemultumit la telefon, fata bruneta, cu parul prins si voce subtire iti inchide telefonul in nas.
Cum sa mai ai incredere sa mergi la aceasta clinica?
Mercurean Ana-Maria
Mercurean Ana-Maria2 ani în urmă
O echipa de medici exceptionali, rabdatori, atenti si pasionati de munca lor. Lucreaza cu aparatura moderna, de ultima generatie si sunt foarte prompti la nevoile pacientului.

Felicitari intregii echipe pentru profesionalism si dedicare!
Ma bucur si ma felicit ca v-am gasit!
Ioan Turean
Ioan Turean2 ani în urmă
O clinica ca in America.ceva foarte frumos.personalul foarte amabil.Domnu doctor Rusu Mihai un om foarte cumsecade si de treaba.Mi-a extras o masea si nu ma durut delokk.RECOMAND CU TOATA INCREDEREA. VA MULTUMESC.O SA REVIN CU DRAG LA DVS.
Eva- Elena
Eva- Elena2 ani în urmă
Dnul dr. Rusu Mihai- "the best",mi-a efectuat 3 extractii chirurgicale, dintre care 2 molari de minte. Ultima chiar azi. Toate extractiile au fost facute precis, fara niciun pic de durere, rapid, fara complicatii! Ma bucur ca am beneficiat de experienta dansului.
Locații recomandate