/Sibiu/Dentist

AORYS Dental & Care

Strada Avrig Nr. 3, Sibiu 550308, România

AORYS Dental & Care
Dentist
4.9
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4HQ+82 Sibiu, România
+40 755 769 356
aorysclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–21
Marți: 13–21
Mirecuri: 13–21
Joi: 13–21
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hentea Gabriela
Hentea Gabriela4 ani în urmă
Am fost placut impresionata cand am vazut ca in cadrul clinicii exista un medic specializat in utilizarea LASER-ilor medicali si care a reusit, cu ajutorul echipamentelor LASER pe care clinica le are in dotare, sa elimine fara sangerari si dureri problema pe care fetita noastra o avea la gingie. Multumim inca o data! Recomand cu incredere!
Horea Catalin Adrian
Horea Catalin Adrian4 ani în urmă
O echipa de medici specialişti, experimentaţi si amabili! In aglomeratie, sunt foarte bine venite locurile de parcare din fata clinicii! Atmosfera este caldă si primitoare! Recomand cu incredere!
Agoodvlah
Agoodvlah4 ani în urmă
Echipa este profesionista, iar cabinetul este bine echipat. Timpul de asteptare este redus, iar personalul este orientat cu adevarat catre pacient. Eu cel putin asta am simtit.
Dan Dinu
Dan Dinu4 ani în urmă
Am fost placut impresionat de dotarea clinicii, calitatea actului medical si profesionalismul personalului. O ambianta extrem de placuta, primitoare. Recomand cu incredere!
Daniela Sterp
Daniela Sterp4 ani în urmă
O echipa de medici profesioniști ,foarte amabili.Recomand cu încredere!
Emoke Frank
Emoke Frank2 ani în urmă
In cadrul echipei de medici specialisti din cadrul clinicii am cunoscut-o pe doamna doctor Emilia Prodea, medic primar ortodont, care a reusit sa imi redea increderea in mine prin tratamentul ortodontic realizat. Acum pot rade cu gura pana la urechi, stiind ca am dintii perfecti!
Maria Andrei
Maria Andrei2 ani în urmă
Profesionalism si dedicare din partea medicilor. Am ramas profund impresionata de serviciile oferite atat pentru mine cat si pentru sotul si copii mei. Este singura clinica in care am fost pana in prezent si nu am simtit acel miros specific cabinetelor medicale. Va multumim!!!!
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
O echipa de adevarati profesionisti !! O clinica echipata exact cum ar trebui. Oameni prietenosi, rabdatori si amabili. Recomand cu toata increderea !!
Locații recomandate