/Satu mare/Dentist

Dr Telegdy Jozsef

Strada Mileniului 10, Satu Mare, România

Dr Telegdy Jozsef
Dentist
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVWH+G6 Satu Mare, România
+40 745 613 949
telegdy.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–18
Marți: 9–12
Mirecuri: 9–12
Joi: 9–12
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Beata Vas
Beata Vas2 ani în urmă
Recomand cu mare drag cel mai profesionist dentist sunt foarte multumita!
Violeta Molnar
Violeta Molnar2 ani în urmă
recomand cu mare inceredere !!!!
domnul doctor este un profesionist desavarsit,sunt foarte multumita de dansul!!!!
Imola Pataki
Imola Pataki2 ani în urmă
(Tradus de Google) De când eram copil am avut o mulțime de probleme cu dinții și tratate de mulți stomatologi până acum 10 ani. Chiar si atunci am fost cu el, trebuie sa plec ca ma dor foarte tare dintii, am luat numarul de telefon de pe internet, l-am sunat si am ramas placut surprins. A fost primit imediat, mi-a explicat totul în detaliu, a tot vorbit cu mine, toate temerile mele erau atât de liniștitoare și nu m-a durut deloc. De 10 ani de atunci, nu am așteptat să mă doară prea mult, nu iau multe analgezice, sun la doctor. Nu pot decat sa o recomand, atat din punct de vedere uman cat si profesionalism.

(Original)
Gyerekkorom óta, sok problémám volt a fogaimmal és sok fogorvos kezelt, egészen 10 évvel ezelőttig. Akkor is ugy voltam vele , muszáj menni mert nagyon fájt a fogam, A telefonszámot az internetről vettem, felhivtam es kellemes meglepetésbe volt részem. Azonnal fogadott, mindent részletesen elmagyarázott, folyamatosan beszélt velem , nekem minden félelmem elmúlt annyira megnyugtatott és nem fájt cseppet se. Ennek 10 éve , azóta nem várom meg hogy nagyon fájjon , nem szedek be rengeteg fájdalomcsillapitót, hanem hivom a dokit. Csak ajánlani tudom , úgy emberségből mint szakképzettségből nálam jeles.
Adina Petreus
Adina Petreus2 ani în urmă
Domnul Dr. Jozsef Telegdy este un profesionist excelent, capabil si dedicat. Abordeaza fiecare problematica a unui pacient cu maxima atentie, rabdare si rezultate clare. Cabinetul este dotat cu echipament ultra modern, recomand cu incredere!
Christian Gherman
Christian Gherman2 ani în urmă
De recomandat din toate punctele de vedere. O ședință la acest cabinet e sinonim de REZOLVARE. Dotat de ultimele tehnologii.
Rares Robotin
Rares Robotin2 ani în urmă
Am ramas uimit de profesionalismul, înțelegerea și amabilitatea prestată de Dr Telegdy, al personalului; un cabinet cu un ambient placut, curat, dotat cu un echipament nou, performant și de ultima generație, fără aproape pic de durere și extrem de rapid. Totul împletindu-se cu caldura și interacțiunea unor persoane fromoase. Recomand cu mare incredere. Mi am schimbat total perspectiva cu “frica de stomatolog”! Nota 10!
Ramona Stan
Ramona Stan2 ani în urmă
Un medic de profesionalism cum n-am mai întâlnit!L-as descrie in cateva cuvinte :pregătire la nivel maxim,in tema cu tehnologia, pasiune pentru ceea ce face,corectitudinea, bună dispoziție si experienta lunga in domeniu !Va multumesc anticipat !
Roxana Ioana Chis
Roxana Ioana Chis2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea serviciile oferite de domnul doctor. Sunt pacienta de peste un an și recent am fost și cu băiețelul de 4 ani. Am rămas foarte plăcut surprinsă de modul in care se relationeaza cu copiii. Nu mi-am imaginat niciodată ca mersul la dentist cu baiatul meu va fi un lucru atat de plăcut lui.
Un profesionalism tot mai rar întâlnit, o răbdare și o intelegere extraordinara, eu sunt sigura ca nu îmi voi schimba dentistul.
Mulțumesc încă o data domnului doctor și asistentei pentru tot. Abia asteptam următoarea vizita !
Locații recomandate