/Satu mare/Dentist

Pure Dent

Strada Ion Budai Deleanu 6, Satu Mare 440014, România

Pure Dent
Dentist
4.4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVQH+W2 Satu Mare, România
+40 361 413 140
puredent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Chis florica
Chis florica2 ani în urmă
Experiența trăită alături de echipa clinicii Pure Dent a fost una deosebit de profesională. Rezultatul este cel dorit, tratamentul a decurs fără dureri.
Recomand cu încredere Pure Dent!
Laura Pop
Laura Pop4 ani în urmă
Preturi exagerate! La Cluj, sau Bucuresti preturile sunt decente. Serviciile sunt de calitate insa. Dr Borlan merita 10 stele!

Update: Ma vad nevoita sa raspund, pt ca ati incheiat cu o urare sarcastica.

("Răspunsul proprietarului
acum o zi
Multumim Laura POP pentru recenzia dvs. Paradoxal insa, ati catalogat serviciile noastre ca fiind excelente si, totusi, ne-ati acordat doar 2 stele in recenzia dvs. Este evident ca noi nu putem sa va oferim excelenta la preturi infime, asadar, va dorim succes si experiente medicale cat mai bune in viitor.
dr. Culcean Calin, manager Pure Dent)

Nu am spus un neadevar, stiti foarte bine cu ce preturi va vindeti serviciile. E treaba fiecaruia sa isi autoevalueze serviciile, atata timp cat piata il argumenteaza, insa in munca pe care o desfasurati sunt sigura ca stiti ca e loc si de mai bine. Nu va neg profesionalismul, am sa va neg modul in care va comportati uneori si lipsa de empatie. Toate astea vi le imput doar dvs. Nimanui altcuiva din acea clinica. Asumati-va (daca doriti) greselile de atitudine si veti castiga si alte stele dupa care vad ca suferiti. Nu invocati pe baza unor premise false, concluzii nelocul lor, nu am cerut preturi infime. Si ca sa termin cu o nota pozitiva: toti colegii dvs sunt minunati. Succes!
L. A. Peres
L. A. Peres5 ani în urmă
Dupa 18 luni am puroi la un dinte, pe care se sprijină coroana de porțelan.

Dacă tot era sa plătesc la voi pt intervenție am apelat la altă clinică și au rezolvat problema,deși dl Călin mi a promis ca 10 ani nu vor fi probleme.

Vă rog să nu îmi trimiteți mesaje.
Teodora Nieves
Teodora Nieves5 ani în urmă
Profesionalism la superlativ. O echipa tanara, aparatura de ultima generatie, servicii de cea mai inalta calitate.
Alin Lauran
Alin Lauran2 ani în urmă
In nota celor scrise de Laura Pop : conditii super , echipa super , exclus manager si receptionera la comportamentul carora adaug in plus comunicare deficitara , obraznicie si infatuare ( stiu ei sa aleaga ) . Care ‘a sa zica , daca “va respectati “ privitor la preturi , zic ca ar trebui sa respectati si clientii ,care mai si platesc ! Aprecieri deosebite d-lui si d-nei Borlan , d-nei Culcean . No replay .

Am schimbat clinica dupa experimentul manager , iar daca am recomandat-o cuiva ( clinica ) imi cer iertare , nu se va mai repeta . Si , poate mi-a fost jena sa spun ceva vis a vis de comportamentul receptionerei si managerului care crede (sau nu ) ca are intotdeauna dreptate . Ma rog , fiecare “ pasare “ pe limba ei piere , parca asa se zice ( sau nu ) ?!❔
Bogdan Gigel Bretan
Bogdan Gigel Bretan2 ani în urmă
Am avut 2 operații dentare la această Clinică (aproximativ în 2012 și una în 2014). Am fost operat de domnul doctor Radu Borlan, care este un profesionist de nota 10! Recomand cu încredere Clinica Pure Dent.
Alina Matias
Alina Matias2 ani în urmă
Datorită acestei echipe minunate (echipa Pure Dent ) azi sunt cea mai fericita ca in sfârșit pot sa zâmbesc așa cum am visat mereu , un zâmbet perfect la care s-a lucrat cu muuulta răbdare și mult profesionalism !🙂 Va mulțumesc la fiecare in parte și va doresc mult succes pe mai departe !😍 My favorite team ever ! (Dar asta știți deja ) Keep in touch !❤️ Mulțumesc , Dl. Dr. CĂLIN CULCEAN pentru tot ! 😉
Adi
Adi2 ani în urmă
Cabinetul e super frumos și dotat. Toată lumea e super de treabă, oameni plăcuți și profesionali. Intervențiile au fost fără durere și făcute ca la carte. Sunt extrem de mulțumit, recomand !
Locații recomandate