/Prahova/Dentist

Cabinet Stomatologic Dr. Bogdan Rizea

Strada Fortunei 34, Ploiești, România

Cabinet Stomatologic Dr. Bogdan Rizea
Dentist
4.5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2WF+X7 Ploiești, România
+40 740 313 283
dentarizea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 8–13
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
BUCIFAL
BUCIFAL2 ani în urmă
Cel mai bun doctor dentist,are o mana usoara si nici nu simiti cand iti lucreaza!
Serena Cristina Mîndru
Serena Cristina Mîndru2 ani în urmă
Fără doar și poate cel mai bun medic din Ploiești! Un medic excepțional, blând și mereu cu zâmbetul pe buze.
Cabinetul este dotat cu cea mai noua aparatură. Nu ai cum sa nu ieși cu zâmbetul pe buze din cabinet .
Recomand cu tot dragul!
Andreea Madalina Slaniceanu
Andreea Madalina Slaniceanu2 ani în urmă
Recomand cu incredere ,eu având un copil autist greu gasesc un dentist in situația mea,deci recomand cu incredere pentru toată lumea să meargă la domnu Doctor !🥰🥰🥰🥰
Diana Dobroiu
Diana Dobroiu4 ani în urmă
Ca sa descriu in putine cuvinte: profesionalism, sarguinta si voie buna. Eu ma duc cu o oarecare teama si rezervare la dentist, dar domnul doctor chiar m-a ajutat sa trec peste aceste sentimente, explicandu-mi cu rabdare tot ce face si ce trebuie sa stiu. Recomand cu caldura !
Madalina STANCIU
Madalina STANCIU4 ani în urmă
Un adevărat profesionist!M.am prezentat la dumnealui cu un copil cu frica de Dentist,copilul meu l.a placut de la prima ședință si a prins incredere(pana acum incredere intr.un medic nu a existat).De la :Nu vreau la dentist ,am ajuns la :cand mai mergem?tot acolo ma duci nu? :))Nota 10++++ pt răbdarea cu care lucrează cu copiii.Am numai cuvinte de laudă la superlativ!Multumim domnule doctor!!!!
Mihaela Mihaela
Mihaela Mihaela5 ani în urmă
Un dr foarte slab nu tine cont și de părerea pacientului ce mia lucrat am refăcut după 2 ani ca să nu pierd dinții sa ajung la implant nu lucrează bine pe canale la coronițe a luat mulaj greșit nu recomand delooooooc când i-am zis cică e bine dar mie mi sau împins dinții puțin în fata de la greșeala lui nu a vrut sa o refacă atunci când a pus coronița .
John Cristea
John Cristea10 ani în urmă
Sunt foarte mulţumit de serviciile stomatologice oferite de Dr. Bogdan Rizea. Experienţa pe care am avut-o, am scris-o şi pe blog, drept mulţumire şi în semn de promovare calitativă. Nu aruncaţi banii pe cabinete luxuriante, ci lăsaţi-vă pe mâna unui profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Cinci stele sunt puţine, dar le acord cu drag şi respect!
Simona Banica
Simona Banica2 ani în urmă
Recomand din inima!Domnul doctor are răbdare și mana usoara,explica toate procedurile făcute,ia în calcul toate variantele pentru viitor.Super echipa,super cabinet!Am mare încredere în dânsul și vin mereu cu drag și cu convingerea că se va găsi o soluție și totul va fi bine! ☺️
Locații recomandate