/Prahova/Dentist

DentActiv

Strada Progresului 20, Câmpina 105600, România

DentActiv
Dentist
3.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PGX+HF Câmpina, România
+40 371 444 660
dentactiv.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps DentActiv
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Chitoi
Ciprian Chitoi1 an în urmă
Am îndrăznit s o întreb politicos pe doamna de la recepție cam cât timp ar mai trebui sa așteptăm (programare ora 13, întrebare ora 13.05). Raspuns: dacă începeți cu talente nu facem treaba. Asta e atitudinea unui angajat al unei clinici private preocupata de satisfacția clienților care nu plătesc chiar puțin pentru serviciile ei. Senzația e de lipsa de management.
Catalin angheloiu
Catalin angheloiu2 ani în urmă
Anca Cojocaru
Anca Cojocaru3 ani în urmă
Este o locație mai retrasă. Personalul este foarte amabil. Atmosfera este relaxantă. Am ascultat o muzică ambientală plăcută in sala de așteptare, unde se află și recepția. Aici se fac programările,se fac plățile pentru toate serviciile stomatologice.
Razvan Ristache
Razvan Ristache3 ani în urmă
Bogdan drăgănescu
Bogdan drăgănescu4 ani în urmă
neseriozitate si neprofesioanalism. din experienţa mea, sunt interesati de castig rapid si usor, şi mai puţin de bunăstarea şi tratarea pacientului (de altfel, ca multe clinici private). m-am programat pentru o intervenţie serioasă şi amănunţită la 2-3 măsele (veneam din Valea Doftanei), la ora 19, dar a fost o intervenţie pe fugă, pentru că se pregăteau să închidă (când am ajuns, dentistul tocmai pleca, înainte de ora 19...). mi-a scos repede un molar problemă, pentru 155 lei (ulterior, am văzut că preţul pentru o extracţie dinte pluriradicular, afişat pe site-ul lor, era de 90 lei.. şi am apelat la acel cabinet tocmai pentru că afişau preţuri mai mici, pe care mi le puteam permite) pentru că spunea că are o uşoară mobilitate şi că e de scos (am avut încredere că ştie ce face şi l-am lăsat să mi-l extragă), dar care era într-o stare destul de bună (avea coroană, rădăcină) şi, tratat, îl mai puteam folosi mulţi ani; ulterior am văzut că era într-o zonă în care aveam mare nevoie de el, chiar unde mai aveam un dinte lipsă, iar acum am un spaţiu mare, cu două măsele desupra, cu care nu pot mesteca. faptul că extracţia a fost foarte dureroasă, chiar cu anestezie, şi că nu mi-a arătat/dat măseaua după ce a scos-o, îmi confirmă că dintele era încă util şi reparabil. deviza lor e "aduce încrederea în viaţa ta", dar nu m-au făcut decât să-mi pierd încrederea în cabinetele private şi în medicina privată în general. când n-ai de ales şi mergi la astfel de doctori, trebuie să fii mereu foarte suspicios.
Emil Baraian
Emil Baraian4 ani în urmă
Personal foarte amabil la recepție, asistente medicale profesioniste și doctori stomatologi foarte buni care deservesc într-un cabinet curat și bine pus la punct. Are și radiologie dentara
Dan MATEI
Dan MATEI5 ani în urmă
Andra Duta
Andra Duta2 ani în urmă
Locații recomandate