/Prahova/Dentist

Ogodent

Cartier Albert nr 784, Ploiești 107071, România

Ogodent
Dentist
4.2
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX7M+5F Ploiești, România
+40 726 282 641
ogodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Vîlcu
Alexandra Vîlcu2 ani în urmă
Din întâmplare am ajuns la cabinetul Ogodent, pe mâinile doamnei doctor Coman Cristina, și ce întâmplare frumoasă. Am pornit descurajată și cu teamă din cauza unei traume avute la un alt cabinet, iar doamna doctor m-a făcut să prind încredere și să scap de teama de dentist. Acest lucru fiind posibil prin empatie, răbdare și profesionalism. Am făcut mai multe lucrări printre care și implant dentar și totul a decurs mult mai bine decât speram. Mulțumesc doamnei doctor și o recomand oricând și pentru orice problemă stomatologică aveți!
Oana Barna
Oana Barna2 ani în urmă
Ogodent este singurul cabinet stomatologic la care merg relaxata ca mi se va oferi cel mai bun tratament si raport calitate/pret. Desi locuiesc in alt oras, la distanta mare de cabinet, profesionalismul si pasiunea dnei dr Cristina Coman si amabilitatea personalului ma determina sa revin cu incredere.
Recomand cu drag Ogodent!
Persida Marinescu
Persida Marinescu2 ani în urmă
Locație noua, atmosfera plăcută, personal amabil, iar d-na doctor Cristina Coman, aceeași profesionista care ne-a tratat cu mult curaj chiar și atunci cind nu era vaccin și toți se codeau sa o facă. Acum sint în tratament, implant și ce se va mai cere. Am prins curaj după implantul cu succes și fără probleme realizate sotului😂😁
Daniela Gheorghe
Daniela Gheorghe2 ani în urmă
O super experienta ,fetiță mea vine cu plăcere la stomatolog .Dna dr și echipa dânsei au dat dovada de profesionalism.
Recomand cu încredere!
Mihaela Mosor
Mihaela Mosor2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere clinica Ogodent. O echipa minunata, servicii de cea mai buna calitate.
Oana Stroe
Oana Stroe2 ani în urmă
NU recomand nimanui acest cabinet, si in ziua de azi repar si inlocuiesc lucrari foarte scumpe facute la aceasta doamna doctor Coman Cristina. Cred ca preturile sunt facute asa cum doreste, sunt exagerate pentru ceea ce face, iar garantia practic este zero. De 4 ani pana in prezent (sept. 2021) sunt nevoita sa rezolv coroane si lucrari care in mod normal ar fi trebuit sa ma tina cel putin 5/6 ani fara reparatii. Face greseli pe care nu le recunoaste!
Exemplu: atunci cand a trebuit sa faca o extractie, un molar de minte, a facut la un moment dat punct de sprijin pe o lucrare buna, pe care mi-a afectat-o si nu a recunoscut acest lucru; in alta zi, cand umbla cu instrumentele metalice frecvent imi lovea dintii de jos din fata.
Aveam dureri la un an dupa o lucrare facuta la acest cabinet, si am ajuns la un alt cabinet, unde dna doctor cu stupoare a constat o pana de lemn prezenta sub coroana, pana care de obicei de foloseste de catre doctorii in timpul interventiilor stomatologice. Lucrare care chipurile era cu obturatie de canal, cu pivot.. constat in prezent ca am o mare infectie, pentru ca ceea ce s-a facut nu s-a facut cum a trebuit, s-a lasat un canal expus si gol, cale numai buna pentru infectii, concluzia a trebuit sa scot si aceasta coroana plus pivot pentru a rezolva problema.
O alta lucrare pe care a trebuit sa o schimb total.. m-a costat intreaga masea plus radacina, pentru ca acel canal obturat de dna doctor Coman a fost perforat, practic mi-a distrus radacina total, neavand alta optiune decat sa scot acea masea.
Vreau sa subliniez ca m-au costat foarte mult interventiile la acest cabinet, si in continuare ma costa!
Plus ca se comporta cu asistenta ei foarte rau, este o atmosfera foarte tensionata, si stai cu stres pe scaun. Concluzia: NU mergeti! Nu e ceea ce pretinde ca este, si este exagerat de scump!
Ionut Banica
Ionut Banica2 ani în urmă
Dupa ce am inceput sa ma documentez pe internet despre cat de importante sunt sanatatea si igiena dentara, am cautat un cabinet stomatologic in Ploiesti cu recenzii foarte bune si clienti multumiti pentru a-mi imbunatati sanatatea dentara careia nu ii acordasem atentia cuvenita in ultimii ani.

Astfel, am devenit pacient Ogodent Ploiesti din ianuarie 2021 si le-am cunoscut pe dna. Doctor Stomatolog Cristina Coman si dna. Doctor Ortodont Denisa Rotaru, impreuna cu echipa de Profesionisti Ogodent.

In cele cinci luni de tratament, am beneficiat de multiple interventii, atat simple, precum detartraj, periaj profesionial, airflow stomatologic, frenectomie laser sau eliminarea unor carii de suprafata, cat si complexe, precum implanturi dentare cu aditie de os, folosind tehnica de vindecare A-PRF (utilaje de lucru moderne), tratamente de canal dentar, montare coroana dentara sau montare aparat dentar pe arcada dentara inferioara (voi purta aprox. doi ani aparatul dentar, iar la finalul perioadei de corectare a pozitiei dintilor de jos, vor fi montate coroanele dentare aferente implanturilor deja realizate).

Pentru toata perioada de tratament, am doar cuvinte de lauda: atmosfera de lucru primitoare, mod de lucru profesionist, ustensile de lucru moderne, lipsa durerii sau a complicatiilor, raspunsuri la fiecare intrebare si extra indicatii pentru vindecare mai rapida. Recomand cu incredere cabinetul Ogodent, o echipa de profesionisti care lucreaza cu placere pentru sanatatea pacientilor sai.

Multumesc, dna. Doctor Cristina Coman & dna. Doctor Denisa Rotaru! Multimesc, Ogodent!
Justin Popenciu
Justin Popenciu2 ani în urmă
Am avut o experienta super ok. Cabinetul este modern si se lucreaza bine si repede (se respecta perfect ora programarii)
Locații recomandate