/Neamt/Dentist

DENTISRUG

Bulevardul Traian nr.11, Piatra Neamț 610136, România

DENTISRUG
Dentist
4
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
W9GG+66 Piatra Neamț, România
+40 770 489 268
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–12
Duminică: 10–12
Scrie o recenzie
Nameform Media
Nameform Media2 ani în urmă
💯 Cu DentisRug - domnul dr. Paul Rugina, am obținut dantura la care visam demult.
🏆Scriu aceasta recenziie la aproape 1 an de la efectuarea lucrărilor și intenționat am făcut asa pentru a-mi putea face o părere completa.

✔️ În total am 4 lucrări, doua de 4 dinți, una de 3 și una de 2, toate au ieșit incredibil ca și cum ar fi ai mei, asa cum îmi spun și cei cu care am contact și află că am lucrări. Tratamentele și tot ce a fost premergător au decurs perfect. Atmosfera din cabinet și profesionalismul d.lui Paul au făcut ca totul sa fie o placere. Am făcut și o ședință de tratament de inalbire cu rezultate ferme și foarte vizibile. Ca și utilitate ii simt și ii folosesc ca și cum ar fi ai mei. Este vorba despre lucrări cu Zirconiu.

🙎Multumesc si abia aștept sa ajung din nou în cabinet pentru întreținere.
Irina Pavel
Irina Pavel2 ani în urmă
În decurs de 3 ani am avut parte de servicii foarte calitative din partea dr. Paul Rugină, cu accent pe cele de estetică (albire dentară pentru dinți naturali de 2 ori, a doua ședință având rezultate excepționale), și altele de întreținere (plombe/detartraje la intervale de timp medii).

Îl recomand cu încredere pentru empatie, punctualitate și mână ușoară.
Ionut Militaru
Ionut Militaru2 ani în urmă
Am ajuns pt 3 plombite si un detrartaj iar 2 din cele 3 au căzut în câteva zile detrartrajul a dispărut iar soției la o plomba ia pus doar pe jumătate din gaura cariei fara sa ii scoată nervul in conditiile in care este terminată maseaua plus ca nu asta era cea pt care a ajuns la el oricum.per total pt ambii lucrările au fost de mântuială
Af G
Af G2 ani în urmă
(Tradus de Google) Au fost Dentisrug și Paul a fost uimitor.
Foarte profesionist și punctual. Am făcut o „reparație” majoră a dinților mei și a maxilarului inferior și s-au dovedit uimitori.
Admir că din prima zi s-a întâmplat totul discutat. Materialele sunt de calitate superioară, spațiul este primitor și amenajarea este impresionantă. Totul este curat și de înaltă tehnologie.
Fără durere și fără timp de așteptare. Măsuri perfecte de covid, astfel încât să nu vă faceți griji.
Îi voi recomanda pe nedrept Dentisrug și Paul & Matei tuturor celor cunoscuți. Sunt fericit că am avut ocazia să lucrez cu ei
Super meserie băieți! Mulțumesc

(Original)
Went do Dentisrug and Paul was amazing.
Very professional and on point. We did a major "reparation" to my front teeth and my inferior jaw teeth and they turned out amazing.
I admire that from day one, everything discussed happened. The materials are of super quality, the space is welcoming and the setup is impressive. Everything is clean and super high tech.
No pain and no waiting times. Perfect covid measures so you don't need to worry.
I will defintely recommend Dentisrug and Paul & Matei to everyone I know. I am happy to have had the opportunity to work with them
Super job guys ! Thank you
Locații recomandate