/Neamt/Dentist

Dentexpert

Strada Renașterii 27, Roman 611101, România

Dentexpert
Dentist
4.2
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWCV+64 Roman, România
+40 731 361 600
dentexpert-roman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Raluca
Cristina Raluca2 ani în urmă
Tratament necorespunzător și o căruță mare de bani pentru niște probleme inexistente la dantură. Am fost și am consultat părerea la încă 3 alți dentiști și niciunul nu a pus problema scoaterii nervului pe care unul dintre medicii acestei clinici a pus-o. Nu recomand și cereți părerea și altor stomatologi in cazul in care aveți dubii cu privire la "tratamentul" care urmează a vă fi dat.
Just Ioana
Just Ioana4 ani în urmă
Va recomand cu drag aceasta clinica, este uimitor cum poate sa iti castige increderea in numai cateva minute un medic dentist de aici. Un personal tanar si foarte profesionist, numai cuvinte de lauda. De asemenea are preturi reduse față de alte cabinete. Mereu voi veni cu drag aici cand voi avea nevoie.❤❤👏🏻👏🏻👏🏻
Cristian Irimia
Cristian Irimia4 ani în urmă
Servicii de calitate cu zambetul pe buze. O experienta foarte placuta chiar daca mergi la dentist. DL CIPRIAN COBZARU recomand cu drag.
A. Rotariu
A. Rotariu5 ani în urmă
Ca pacient am dorit oprirea tratamentului orthodontic. Orthodontul nu a fost de acord, probabil pentru a-si demonstra ca profesia merita banii. Cred ca dorinta pacientului trebuie respectata... ceea ce este "bine" pentru anagajat, nu e neaparat bine ca sentiment si dorinta pentru pacient. Comportament neprofesional.
Adrian Lazar
Adrian Lazar5 ani în urmă
Colectiv senzational! Nu te doare nimic! Iti devine drag sa vi la doctor!
Jo P
Jo P2 ani în urmă
Tot tratamentul a fost facut in graba. Nu mi se comunica nimic, trebuia sa intreb fiecare detaliu. Albirea nu a fost facuta bine, mai ales luand in considerare pretul! Cand a venit alta asistenta intre albiri, a vazut ca nu era pus destul gel, dupa nici nu aveau, a trebuit sa astept sa aduca din alta parte.
Din amandoua plombe care au fost puse a cazut bucatele in primele zile, si nu am pus presiune in nici un fel pe ele. Pentru una, a trebuit sa ma intorc de TREI ori la clinica!! Deoarece tot ramanea prea mare. Pana la urma, mi-a luat dentista si din masea, care nu avea nici o treaba pentru ca plomba era in spate. I-am spus ca am sensibilitate si mi s-a spus ca dureaza cateva zile sa ma obisnuiesc. Intre timp am plecat din tara.
Acum scriu acest comentariu deoarece mi-a mai cazut o bucata iar nu pot mesteca deloc nici acum cu acea masea, si trebuie sa merg in alta parte, sa platesc iar, cand nu a fost o lucrare complicata. E foarte enervant deoarece am ales aceasta clinica pentru ca am citit lucruri bune.

Mai bine evitati, mai ales daca nu locuiti in Romania si nu aveti timp nelimitat sa va tot intoarceti din cauza greselilor facute din neatentie sau altele.
M.V
M.V2 ani în urmă
Daca ai frica de medic aici uiti de ea :). Un mediu placut si profesional.
Luiza Abalintoaie
Luiza Abalintoaie2 ani în urmă
De evitat acesta clinica !!!!
Locații recomandate