/Neamt/Dentist

Citydent Neamț - Clinică Dentară

Bulevardul Traian, Piatra Neamț 610136, România

Citydent Neamț - Clinică Dentară
Dentist
5
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9GF+72 Piatra Neamț, România
+40 783 055 900
citydent-neamt.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Lupu
Roxana Lupu2 ani în urmă
Un medic care oferă nu doar servicii de calitate ci și implicare 100% in problemele de sănătate ale pacienților. Atmosfera din cabinet este una plăcută care nu arată situații stresante si care ajuta pacientul sa se simtă in siguranța si pe mâini bune.
Recomand cu încredere pentru ca ma număr printre pacienții care au plecat multumiți din cabinetul domnului doctor Marius Hîrțan. Mulțumesc pentru profesionalism 😃
Li la
Li la2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Un medic onest, profesionist, iar cabinetul este foarte curat, dotat cu aparatură de ultimă generație. O părere bună mi-a făcut și asistenta care a fost foarte amabilă. Cu siguranță voi mai apela la serviciile dumnealui.
Alucai Corneliu
Alucai Corneliu2 ani în urmă
Adevărați profesioniști. Vă recomand cu încredere. Clinica unde am avut curajul să merg cu placere. Până atunci am avut o oroare de a mă prezenta la un cabinet stomatologic. Dar aici prin comportamentul personalului medical am prins curajul de a-mi trata toată dantura. Vă recomand această Clinică care se află vi-a-vis de Sucursala C. E. C lingă Magazinul Apicola.
Alin Gabriel Balan
Alin Gabriel Balan2 ani în urmă
Rocomand cu cea mai mare încredere...Acești" oameni au făcut ceea ce alți medici stomatologi,au refuzat indirect sa îmi rezolve problemele,ceea ce reda ca sunt o echipa de profesioniști și foarte bine pregătiți pentru orice problema..va mulțumesc echipa Citydent.
Elena.alucai@gmail.com Alucai
[email protected] Alucai2 ani în urmă
Recomand cu încredere, echipă tânără și profesionistă.
O experiență plăcută și cu siguranță voi păși din nou în această clinică.
Vă mulțumesc.
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru2 ani în urmă
Recomand cu drag, am avut o experiență bună datorită doctorilor care au arătat profesionalism și care au fost dispuși să aibă răbdare cu mine pentru a mă acomoda.
Brasovean Victoria
Brasovean Victoria2 ani în urmă
Profesionalism si calitate. Personal foarte bun si calm care iti raspunde la absolut orice intrebare.
Adelina Nicoleta Vasiu
Adelina Nicoleta Vasiu2 ani în urmă
Minunat pentru copii!!!Profesionalism, promptitudine, răbdare și disponibilitate, consiliere de specialitate, foarte buni specialisti, medici și personal administrativ de excepție, tehnică ultra modernă. Recomand cu căldură și încredere această clinică și mai ales pe Dna Doctor Cristina Patru!👏
Locații recomandate