/Mures/Dentist

Aesthetic Dental Clinic Mihai Viteazul

Strada Mihai Viteazul 40, Târgu Mureș, România

Aesthetic Dental Clinic Mihai Viteazul
Dentist
3.9
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHXF+93 Târgu Mureș, România
+40 787 893 590
aestheticdentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
L. Myron
L. Myron4 ani în urmă
Dacă vrei ca al tau copil sa meargă la dentist, sa vada desene animate,sa se joace si sa ajute stomatologii sa faca practica pe banii tai, alege Aesthetic Dental Clinic. Lucrările tin 3-4 saptamani, apoi cad - bani si timp aruncati pe geam.
Eduard Pacleanu
Eduard Pacleanu4 ani în urmă
Dacă îți faci dantura pe moment fără întrebări în plus e ok. Dar dacă ai nevoie de informație sau poate o facturare nu mai dai de nimeni. Aștept de 5 săptămâni.. Nici măcar nu mai rasp. 👎👎👎
Adrian Crisan
Adrian Crisan5 ani în urmă
Recomand, foarte multumit de serviciile oferite.
Catalina Cojocaru
Catalina Cojocaru5 ani în urmă
Minunați!!!! O echipă de profesionisti🤗🤗🤗🤗
Doru Vacaru
Doru Vacaru5 ani în urmă
Super profesionisti. Recomand.
Ioana Andra Ch.
Ioana Andra Ch.6 ani în urmă
O echipă de medici profesioniști, dedicați!
Paul Sebastian Urcan
Paul Sebastian Urcan2 ani în urmă
Experienta mea a fost una placuta la inceput, cadrul este unul curat. Am venit in tara in special pentru a imi elimina problemele dentare si a imi pune coroane dentare de portelan. Pretul a fost bun comparand pretul pe o coroana dentara in USA(minim $1000/ coroana). Cum am spus am fost foarte incantat la inceput, cand m-am intors in USA dupa 1 saptamana am facut infectie la unul dintre dintii la care am avut lucrare, dupa 4 luni una dintre coroanele dentare mi s-a rupt. Si cred ca voi mai avea probabil inca o corona care este ,,compromisa” deoarece o bucatica din ea s-a rupt.
In concluzie ca si local 5 stele ca si ,,calitate” 2-3 stele(poate alte persoane au avut o experienta mai Buna fara sa aiba probleme,), Dar asta este experienta mea. As fi vrut sa dau 5 ⭐️ Dar nu pot, deoarece totul s-a intamplat dupa o perioada scurta de timp.
Irina Peret
Irina Peret2 ani în urmă
De 16 ani fac tratamente stomatologice, dar asa ceva ... Si-au batut joc de mine efectiv. Sunt o echipă de tineri rezidenți, incompetenți, fără experiență, care fac practica pe voi si pe banii vostri. Au tehnica noua si e tot frumos, dar medicii nu stiu sa rezolve probleme mai complicate. Am avut o infecție dentara pe care au tratat-o 2 saptamani. Am avut in acest timp dureri insuportabile de nu puteam dormi noaptea, nu puteam merge la servici sau face orice altceva. Mi-au prescris tratament cu 2 antibiotice, care nu si-au facut efectul din cauza ca de fiecare data dupa ce imi lucra pe canal, imi puneam o plomba temporară si imi închidea dintele (ceea ce am aflat mai tarziu ca nu se face atunci cand ai puroi si durere). Vreau sa va zic ca inainte sa merg la ei ma simteam mai bine. După 2 saptamani ce si-au batut joc de mine si ieșeam plângând de la ei, mi-a fost frica sa nu fac vreo complicație, sa nu plece puroiul mai departe, si am dat din fericire de un dr profesionist, care mi-a extras dintele si mi-a zis ca erau 0% șanse ca sa imi treaca infectia după tratamentele lor. Plus ca a trebuit să mai iau 5 zile de antibiotic ca sa nu fac alte complicatii. Dintele trebuia extras din prima. Tratamentul costa 700 lei, pe când extractia mult mai putin - nu era in interesul lor să mi-l scoată. Ma bucur ca sunt bine si nu am ajuns mai rau din cauza incompetenței lor. Nu mai zic de doamnele care raspund plictisite la telefon (daca dai de ele, ca uneori poti sa suni 3 ore pana ridica). Le suni si zici ca nu mai poti de durere, sa cheme doctorul si ele iti raspund: Va mai doare? Doamna doctor nu are program astăzi!
Locații recomandate