/Mures/Dentist

Natural Smile Dental Clinic by Dr Pop

Strada Gheorghe Doja 76, Târgu Mureș 540232, România

Natural Smile Dental Clinic by Dr Pop
Dentist
4.7
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGHV+7G Târgu Mureș, România
+40 374 604 444
naturalsmile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lehel Nagy
Lehel Nagy2 ani în urmă
Cea mai profesională clinică dentară la care am fost în viața mea! Am avut parte de consultații și tratamente fără probleme, cu unelte foarte moderne. Stomatologii și medicii erau profesioniști, rapizi, sinceri și punctuali. Asistenții erau foarte harnici să mă simt cât mai confortabil în timpul tratamentelor.
Dorin Moldovan
Dorin Moldovan4 ani în urmă
De acord un centru modern cu zambete primitoare si medici avizi de bani. Cei care nu au buzunare adanci sa se abtina! Preturile pe site nu sunt reale ve-ti fi taxati maxim pentru noutatea acestui centru si obligati sa semnati formulare ca nu ii dati in judecata pentru incompententa daca gresesc! O clauza abuziva de altfel, nu poti fi obligat sa renunti la drepturi litigioase! Medicul trebuie sa raspunda pentru lucrarea executata! ori aveti fonduri nelimitate ori cautati in alta parte pentru ca plan de costuri nu va ofera sa stiti clar cat este o lucrare de la inceput si intelegere nu o sa gasiti! Le place tipul de yes man care achita oricat cer! Petru tratarea unui dinte pluriradicular cu mai multe radacini pentru necunoscatori poate depasi 1000 lei. Instrumentar medical nesteril si curatat in graba! Nemultumit si dezamagit!
Carmen Udrea
Carmen Udrea2 ani în urmă
Profesionalism, încredere, dăruire. Tot ce am văzut mi-a dat încredere că sunt pe mâinile celor mai buni și nu m-am înșelat. Mulțumesc echipa ,,Natural Smile" pentru că mi-ați dăruit un zâmbet nou și pentru asta mă înclin în fața fiecăruia dintre medici și asistente la care am ajuns ca și pacient. Felicitări!
Octavia Cirstea
Octavia Cirstea2 ani în urmă
“Profesionalism” este cuvantul care defineste perfect aceasta clinica. Mi-a placut foarte mult..de la persoanalul clinicii, bunul gust cu care a fost facuta clinica, curatenia, aparatura de ultima generatie, modul in care sunt realizate planurile de tratament ale pacientilor...este totul la un nivel demn de apreciat si admirat. Acesta a fost motivul pentru care am indrumat parintii mei cu toata increderea sa apeleze la serviciile oferite de doctorii acestei clinici! Felicitari! Faceti o treaba foarte buna!🧡
Alis Plesescu
Alis Plesescu2 ani în urmă
Serviciile oferite de aceasta clinica nu stiu daca se mai gasesc a nivel national. Totul este facut cu mare profesionalism iar detaliile de care tin cont acesti medci sunt de neimaginat pentru pacient :) evident conform studiilor efectuate. Nici nu ai putea crede ce "probleme" zac in tine. Faptul ca sunt explicate cu multa rabdare te fac sa intelegi necesitatea urmarii pasilor recomandati. Grija si respectul cu care se lucreaza la aceasta clinica ma fac sa ma inclin in fata fiecaruia dintre medicii la care am ajuns ca si pacient.
Irina cristina Micu
Irina cristina Micu2 ani în urmă
Am ajuns la aceasta clinica dupa cateva experiente mai putin placute la stomatologii de la colt de bloc. Aici m-au tratat cu maxima seriozitate si profesionalism. Problema mi-a fost rezolvata desi nu pot sa spun ca a fost ieftin. Parerea mea este ca munca de calitate costa!
Laura contac
Laura contac2 ani în urmă
Am ajuns în cadrul acestei clinici întâi ca pacient. Am fost impresionată de standardele înalte aplicate în protocoalele de tratament, de tehnologia la care au acces medicii și, implicit, pacienții. Am văzut cu ochii unui proaspăt absolvent ceea ce credeam că există doar în cărți: o echipă de medici cu adevărat pasionați, în continuă cercetare cu privire la cele mai noi tehnici și materiale stomatologice, o echipă de medici care înainte de toate mi-au arătat că sunt Oameni. Am avut, mai târziu, ocazia să-i cunosc și ca medic colaborator - o ocazie nemaipomenită de dezvoltare. Sunt recunoscătoare că v-am întâlnit. O dată ca pacient și o dată ca medic. :)
Tudor Catana
Tudor Catana2 ani în urmă
Natural Smile are grijă de mine și de dantura mea de mai bine de 7 ani.
Sunt foarte mulțumit de serviciile lor, chiar dacă a trebuit să aștept mai mult după programări.
Recomand tuturor să apeleze încrezători!
Locații recomandate