/Mures/Dentist

Dental Palace® – Târgu Mureș

Strada Cutezanței 32/1, Târgu Mureș 540457, România

Dental Palace® – Târgu Mureș
Dentist
3.9
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHPR+W6 Târgu Mureș, România
+40 746 794 473
dentalpalace.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrada Cristina Neata
Andrada Cristina Neata2 ani în urmă
Lucrare greșită pe canale s-a depășit radacina premolarului 24 pe care mi s-a lucrat de către dr A.S. și mi s-a spus la telefon în urma radiografiei că totul este în regulă. Se poate vedea după radiografia efectuată că s-a depășit rădăcina pana la maxilar.Când ajung la dentist în Târnăveni și vede lucrarea a zis că nu are rost să pun o coroană cum mi s-a recomandat, iar despre șurub care de asemenea mi s-a recomandat nici nu poate fi vorba deoarece sunt bani aruncați degeaba, e lucrare prost efectuată și să aștept până se va rupe și necesită extracție. Speram ca la preturile practicate să fie și o lucrare corectă! Dar putea fi și mai rău de atât!
Dorel Cirebea
Dorel Cirebea2 ani în urmă
Buna ziua! Simplu, ,, ESTE O BATAIE DE JOC" SA sa te duci peste 100 de km ca ti se spune ca se rezolva granulomul cu operatia laser, de către Peter dar când ajungi acolo ti se spune ca dr lipsește și operatia este efectuata de o doamnă binevoitoare care te convinge ca ar fi bine sa efectuez tratamentul cu laser și la dintii de lângă cel infectat, ok plătim pt operatie laser 2600 lei și promisiunea este ca se rezolva într-o singura ședință dar după câteva luni puroiul s-a refăcut și mai urat iar doamnele binevoitoare au siz ca e singurul caz nereușit și ca ea nu a vrut sa facă rău, e Revoltător Sper sa citească și Doctorul PETER
Aly Ady
Aly Ady2 ani în urmă
Recomand Pomadent , Dentatus,Dentapoint , DentAl D'Or sau Tomident dar in nici un caz acest cabinet care are preturile duble plus ca o sa va treziti cu lucrari definitive in mana.(Avoid this dental office if you are thinking of having any treatment).
Bradut Suciu
Bradut Suciu3 ani în urmă
Interesant cum toate comentariile negative sunt scrise într-o limbă extrem de proastă. O întrebare pentru cei care se plâng de tarifele consultațiilor: timpul vostru nu tot în bani se măsoară și cuantifică? Când ești expert într-un domeniu iei și mai mult de 100 de lei pe oră. Să nu mai vorbim de cheltuieli, salarii. Că, până la urmă, medicul nu știu dacă rămâne cu 2-30 de lei din ăia' 100. Și, astfel, m-au convins comentariile negative să îmi programez o consultație la această clinică. Când feedbackul se împarte în cinci stele și o stea, e clar unde e rea-voința. Mulțumesc!

Edit, la câteva luni de mers la Dental Palace: merită. Poate nu e genul de cabinet la care mergi când ți-a apărut o carie. Este un cabinet specializat, cu soluții pentru oamenii care chiar au probleme. Însă, după vizite la zeci de cabinete în zeci de ani, e prima stomatologie unde chiar mergi cu zâmbetul pe buze (și pleci la fel). Da, nu e ieftin, dar își merită banii pe deplin.
Roxana Patrascu
Roxana Patrascu4 ani în urmă
Personal foarte atent, dedicat si profesionist, aparatura modernă, atmosfera foarte plăcută si liniștitoare pentru cei care au emoții legate de mersul la stomatolog, însă prețurile sunt prea mari pe alocuri, fără să iti fie clar de ce - fie explicat, fie prin afisarea variantelor de prețuri . Deci mai multa transparentă ar fi binevenită. Poate si colectarea de feedback după tratamente sau lucrări.
Eleonora Trifan
Eleonora Trifan5 ani în urmă
Sunt din Piatra Neamț , de jumătate de an umblu cu o măsea la diferiți stomatologi inclusiv și endodonți cu microscop dar fără rezultat. Tehnica laser face minuni! Nu zic că este ieftin, dar merită toți banii.
Mulțumesc dr Peter!
Wal Ter
Wal Ter7 ani în urmă
Cabinetul PeterDentArt este o capcana pentru banii dumneavoastra si din pacate serviciile medicale ( care nu au foarte mult de a face cu actul medical ) nu sunt reflectate de preturi.
Daca nu doriti o experienta extrem de traumatizanta, ar trebui sa evitati acest cabinet si acesti asa-zisi medici .
EnduroPedia
EnduroPedia2 ani în urmă
Partea de receptie, total neprofesionista. Am intrebat de o adresa de email, mi s a spus ca o gasesc pe site, dupa 5 miunte de cautari, am resunat pt a o afla, dar am fost trimis la dracu , ca nu are timp sa mi spuna adresa :)))
Locații recomandate