/Maramures/Dentist

Gramm Dental Supplier

Unirii 10,Etajul 3,Magazin Maramuresul, Baia Mare, România

Gramm Dental Supplier
Dentist
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH38+MW Baia Mare, România
+40 749 101 030
grammdental.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Todirica Dmitrii
Todirica Dmitrii4 ani în urmă
Mulțumesc celor de la Gramm Dental pentru sprijinul și seriozitatea de care au dat dovadă în procesul nostru de colaborare.
Câteva dintre echipamentele achiziționate de la ei sunt: autoclav, compresor, fiziodispenser, aparat inhalosedare, laser dentar, aparat radiologie intraorala, unit dentar GRAMM 301 Folding.
Unitul este unul foarte robust, îl folosesc intens de mai bine de un an și nu am avut nici cea mai mică problemă.Este un unit frumos, cu o construcție foarte solidă de care chiar și după un an sunt încă încântat.
Inițial aveam de gând să achiziționez doar unitul dentar, dar după primele discuții am rămas plăcut surprins de felul în care dl Cristian a gestionat situația. Am apreciat și apreciez faptul ca a vorbit deschis și sincer, mi-a ascultat dorințele și a făcut recomandări care să mi se potrivească.
Am rămas mulțumit și de faptul că în procesul de achiziție totul a fost clar, mi-a răspuns la toate întrebările și mi-a oferit mai multe opțiuni.
Îi recomand pe cei de la Gramm Dental atât pentru calitatea echipamentelor, ajutorul și onestitatea din partea dl Cristian, cât și pentru ajutorul băieților de la service în faza inițiala de amenajare a cabinetului, dar și pentru disponibilitatea post-achiziție pentru a răspunde și clarifica potențialele întrebări.
O echipă de nota 10!
Dunca Florina Irina
Dunca Florina Irina5 ani în urmă
Diana Militaru
Diana Militaru2 ani în urmă
Am comandat 2 unituri 301 Folding de care suntem foarte incantati! Super echipa super colaborare! Felicitări si va mulțumim pentru tot!!
Moroca Albertino
Moroca Albertino2 ani în urmă
Oameni minunați, profesioniști în tot ceea ce fac,recomand tuturor sa apeleze cu încredere ,nu veți regreta.Un management foarte bine pus la punct și o calitate a serviciilor cum nu am văzut în România!!!
Alin L.
Alin L.2 ani în urmă
O echipa promptă, dedicata care se bazeaza pe principii solide de etica si profesionalism! Felicitari! Dr. Alin Lițcanu
Dr.Costa Ciprian
Dr.Costa Ciprian2 ani în urmă
Recomand cu drag;
Prihor Dent
Prihor Dent2 ani în urmă
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Locații recomandate