/Iasi/Dentist

Cabinet Stomatologie Non Stop Iasi

Bulevardul Socola 29, Iași 700259, România

Cabinet Stomatologie Non Stop Iasi
Dentist
3.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HVW+GQ Iași, România
+40 757 021 306
cabinetnonstop.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Comanescu
Cristina Comanescu4 ani în urmă
Duminica, 13 octombrie, la ora 13.10 am trimis un mesaj la nr. de telefon al cabinetului cu urgenta pe care o aveam, era vorba de copilul meu. Am primit mesaj in 10 minute ca putem sa ne prezentam la cabinet la ora 14.00. Am ajuns cu 10 minute mai repede si medicul, dr. Moruz-Siniavschi, era deja la cabinet. Ne-a ajutat si i-am multumit. Scriu acest review ca sa-i asigur pe cei care au urgente stomatologice ca acest cabinet raspunde prompt nevoilor pacientilor. Trebuie doar sa sunati mai intai. Multumesc.
Daniela Rotaru
Daniela Rotaru4 ani în urmă
Este program non-stop, insa trebuie sunat, asa cum trebuie sa se intample intr-o lume normala. Nu sta nimeni 24/24h, 7 zile/sapt acolo pt ca, pt noi muritorii de rand e imposibil. Domnii doctori sunt de exceptie, o spun din experienta.
Elvis Sitaru
Elvis Sitaru4 ani în urmă
Am ajuns acolo pe la 7 dimineața, nu a răspuns nimeni la ușa su la telefon. Se minte cu nerușinare ca este cabinet non-stop. O mizerie.
Popescu ieronim
Popescu ieronim5 ani în urmă
Nu e de trecut pragul la acest cabinet. anunta ca e non stop, dar de fapt nu e decat reclama mincinoasa. In week-end nu-ti raspunde nimeni.
Nu recomand!!!!!!!!!
Bogdan Moruz
Bogdan Moruz5 ani în urmă
As dori sa clarific pentru toată lumea. CABINETUL ESTE NON STOP PENTRU URGENTE, întâi apelați și apoi veniți, nu sta nimeni la cabinet 24 din 24.
Iar google nu are o opțiune de a menționa acest lucru.
Florin Apetrei
Florin Apetrei6 ani în urmă
Cel mai neserios cabinet stomatologic cu care am avut contact. Mi au facut programare pentru ziua de 08 august la 09.30 si in ziua respectiva cand am ajuns la cabinet, usa era incuiata!! Nici un telefon primit de la ei, o instiintare, nimic. Am crezut ca intarzie. Am revenit dupa jumatate de ora, 1 ora, 3 ore. Nimic. Incuiat , iar cand incercam sa sun la numarul la care am facut programarea, apelul era redirectionat catre un cabinet de prin Podul de Piatra.
Total neseriosi! I am sunat dupa 2 saptamani si mi au spus ca nu isi amintesc.. NU RECOMAND SUB NICI O FORMA! MIE MI AU RAPIT 1 ZI CU NESERIOZITATEA LOR!
Simona simo
Simona simo6 ani în urmă
Nu recomand. Am fost la ei, iar la câteva zile am avut dureri foarte mari. Am incercat sa obtin o altă programare însă la numărul de telefon nu mai răspundea nimeni. Am mers si la cabinet dar era inchis. Nimeni nu era acolo.
Am fost nevoită să merg la alt cabinet unde mi s a spus că durerile erau datorită faptului că lucrarea a fost făcută pe infecție. A trebuit să mi se scoată si sa se refacă totul. Bani si timp irositi.
Laura anabela
Laura anabela2 ani în urmă
Mi'a fost recomandat de o prietena din copilărie acest cabinet și am avut o experienta plăcută. Domnul Dr. MORUZ și soția dansului au fost foarte atenți și au făcut tot efortul ca în timpul meu limitat sa facem tot ce aveam de făcut, mi s-au pus 2 implanturi + doua tratamente de canal și o coronită. , eu având o frica enorma de implanturi, dar a fost o experienta plăcută fără durere. Țin sa le mulțumesc pentru efortul depus și pentru toate indicațiile primite încă dinainte sa ajung în tara. Acest cabinet se bazează pe mulțumirea pacienților dar și pe sănătatea dinților. Recomand cu încredere 🙏
Laura Manea
Locații recomandate