/Iasi/Dentist

SMILE Clinica Medicina Dentara

United Business Center 3, Strada Palas nr. 7, Iași 700051, România

SMILE Clinica Medicina Dentara
Dentist
4.6
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4Q+FV Iași, România
+40 232 222 220
ismile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ardeleanu Marius
Ardeleanu Marius3 ani în urmă
Empatie,Atenți la detalii,Profesionalism,un loc unde revii cu drag.
Laura Oprea
Laura Oprea4 ani în urmă
Nota 10+! 🥰 În special pentru dr. Arion! Pentru că acolo unde trebuia să fie cel mai greu, s-a dovedit a fi cel mai uşor.
Pop radu
Pop radu6 ani în urmă
Eu nu am vazut crucifixuri.... Am vazut o echipa de medici profesionisti, care a acceptat un caz refuzat de alte clinici de profil din Iasi. Mi-au fost explicate riscurile, interventia si tratamentul au decurs in cele mai bune conditii, fara nici un incident !
Simi Birt
Simi Birt6 ani în urmă
Niste oameni extraordinari, copiii mei de 8 si 12 ani, fugeau de la toti dentistii,ei bine, personalul de la clinica Smile, au reușit să facă extractii la fetita fara injecție, doar cu un fel de gel.Cu băiatul, care tremura,a reusit sa stranga o legătură deosebita cu medicul sau.intre-adevar, costul este putin mai ridicat decât la dentistii de cartier, insa merita fiecare bănut, recomand,10 stele!!!!
Laura Musat
Laura Musat2 ani în urmă
Profesionalismul, calitatea, punctualitatea si tehnologia sunt doar unele aspecte, pentru care Smile Clinica Medicina Dentara oferă servicii de top ! Recomand cu incredere, pentru orice fel de intervenție stomatologică!
Alina Axane
Alina Axane2 ani în urmă
Servicii premium, medici foarte buni și empatici, consiliere stomatologică de excepție.
Materiale și aparatură de ultimă generație, ambianță deosebită.
Recomand cu încredere serviciile acestei clinici.
Mirela Itco
Mirela Itco2 ani în urmă
După 2 încercări de a trata o carie la un copil de aproape 7 ani căreia îi era teamă de aparatele din cabinetele stomatologice, am primit o recomandare pentru D-ra Dr. Alina Potlog de la Clinica Smile din Palas - un medic cu foarte multă răbdare, calmă, empatică, cu o putere de convingere fantastică, cu o voce caldă! La sfârșitul intervenției, fetița era bucuroasă și a spus că mai vine și data viitoare dacă va fi nevoie! Un alt plus al acestei clinici sunt măsurile de siguranță pe care le iau în această perioadă (fiecare persoană - pacient/însoțitor primește un șorț de unică folosință pentru acoperirea hainelor, folie pentru încălțăminte, protecție de pus pe cap, dezinfectante la intrarea în/din cabinet, pauze mari între tratamente pentru dezinfectarea fiecărui cabinet unde se schimbă toate foliile de protecție) comparativ cu alte cabinete stomatologice pentru copii (unde am fost recent) la care părintele primește un halat de protecție care se vrea de unică folosință, dar pe care îl iau pe ei toți părinții, deoarece trebuie să-l iei/lași din/în cuier la intrarea/ieșirea din cabinet și unde nu există pauze de dezinfectare a cabinetului între tratamente de la un pacient la altul (fără a se schimba foliile de pe scaunul pacientului). Recomand #SmileClinicaMedicinaDentara și pe D-ra Dr. Alina Potlog!
Alina Oprescu
Alina Oprescu2 ani în urmă
Am fost pacienta clinicii si am fost impresionată de dotări și profesionalism. Ii recomand cu drag!
Locații recomandate