/Iasi/Dentist

Giuroiu Dental

Iași, România

Giuroiu Dental
Dentist
4.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GHV+6H Iași, România
+40 751 156 945
giuroiu-dental.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Iavorenciuc
Andreea Iavorenciuc2 ani în urmă
Vreau să menționez de la început că acest review nu este despre calitățile și competentele domnului doctor pe specializarea lui pentru că, din păcate, nu am apucat să-mi dau seama de ele. Observ că are review-uri bune pe partea aceasta, așa că nu vreau să mă leg de acest aspect. Ce vreau eu este să semnalez un caz de neatenție și neglijență.

Pe scurt, am avut vreo 3 programări la domnul doctor și, din păcate, nu am mai continuat pentru că la ultima programare, mi-a cauzat o arsură cu freza în colțul buzei de jos. Și-a făcut "mea culpa", nu mi-a luat banii pentru una dintre lucrări (a lucrat 2 măsele la acea ședință), dar tot mi-a luat 400 de lei pentru a doua lucrare. În condițiile în care tocmai mă alesesem cu o gaură în buză. I-am plătit, din păcate, pentru că tot ce voiam era să plec din cabinet în momentul acela să văd exact dimensiunea rănii, eram și în stare de șoc, așa că nu am mai stat să mă cert că nu ar fi corect să plătesc cei 400 de lei. Poate ar fi trebuit să fac chiar mai mult de atât.

De asemenea, m-a asigurat că o să-mi treacă și nu o să rămână urme și mi-a recomandat un gel pentru gingii pentru a-l aplica pe rana de la buză.

Au urmat programări peste programări la dermatolog și foarte mulți bani cheltuiți (din buzunarul meu) pe tratamente pentru a repara greșeala domnului doctor. Din păcate, nu s-a putut repara complet. Cicatricea încă este acolo, vizibilă și așa va rămâne...

Repet, nu vreau să mă leg de calitățile și priceperea lui ca doctor specialist. Probabil recenziile pozitive vorbesc mai mult despre asta. Mă bucur că altor persoane le-a fost ok. Mie nu mi-a fost și cred că trebuie să știe oamenii și experiențele negative. Așadar, dacă vizitați acest cabinet, vă rog doar să fiți atenți să aibă grijă cum lucrează.
Marcel gainariu
Marcel gainariu2 ani în urmă
Profesionalism, calitate,respect
La acesta stomatologie, chiar te poti duce cu placere, nu de frica 👍👍
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)2 ani în urmă
Un cabinet stomatologic, modern, medic competent, programare respectata, curățenie impecabila, parcare... Un pic departe, zona Cimitirul evreiesc, dar merită!!!
Elena stache
Elena stache3 ani în urmă
Un medic extraordinar...in care am prins incredere de la primul consult! Domnul doctor lucreaza excelent, explica si ofera cele mai bune indicatii, iar cabinetul e la un standard foarte ridicat! Experinta mea aici merita fiecare stea! Recomand!
Irina Diaconu
Irina Diaconu3 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism, igiena și punctualitate. Sunt doar câteva dintre calitățile care va caracterizează.
Ionela Raluca Carciuc
Ionela Raluca Carciuc2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, comunicare excelentă, servicii de calitatea, siguranță, încredere sunt doar câteva din punctele tari pe care le-am remarcat în urma colaborării și nu numai!
Mulțumesc!
Recomand Giuroiu Dental! 🥇
Constantin Dolhascanu
Constantin Dolhascanu2 ani în urmă
Lucrează cu foarte multă seriozitate. Este un specialist. Îl recomand pe domnul doctor tuturor celor care au o problemă dentară.
Andrei Gheorghiu
Andrei Gheorghiu2 ani în urmă
Domnul doctor lucrează minunat! Este într-adevăr un profesionist, îl recomand cu încredere!
Locații recomandate