/Ialomita/Dentist

Artisdent Center Slobozia

Bulevardul Matei Basarab 13, Slobozia, România

Artisdent Center Slobozia
Dentist
4.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H974+3W Slobozia, România
+40 723 043 675
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gratziela Anghel
Gratziela Anghel2 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet intr- un moment in care aveam serioase probleme cu dantura. Consultul minutios, argumentele si informatiile pertinente, cabinetul dotat cu aparatura si instrumentar de ultima generatie m- au determinat sa ma las in totalitate pe mana specialistului si bine am facut! Am beneficiat de implanturi, coronite dentare, pivoti si alte tratamente dentare, toate realizate cu profesionlism, grija, empatie si dedicare, motiv pentru care ii multumesc si o recomand din tot sufletul pe d- soara dr. Ana Maria Ionascu oricui doreste sa aibe o sanatate dentara ireprosabila!
Mihai Zaha
Mihai Zaha4 ani în urmă
Am apelat la serviciile Dr. Ana Maria Ionascu pentru mai multe coroane si alte operatii dentare. Intotdeaua am avut parte de lucrari de calitate, sfaturi bune si o atitudine orientata pentru client. Perfectionismul si meticulozitatea domnisoarei Dr. Ionascu sunt imbinate cu perseverenta de a efecta lucrari calitative si durabile. Recomand cu incredere pe domnisoara Dr. stomatolog Ana Maria Ionascu si serviciile acestui cabinet.
Bogdan Mihai
Bogdan Mihai4 ani în urmă
Pentru mine ca si pacient, nu exista destule stele pt a reflecta experienta mea cu aceasta clinica, profesionalism si amabilitate din toate punctele de vedere, Cand recomand aceasta clinica asigur mereu persoanele respective sa nu isi faca griji, vor primi cea mai buna calitate
Adina Rauta
Adina Rauta4 ani în urmă
Apreciez profesionalismul dr.Ana Maria Ionașcu are precizie si tehnică,aparatură modernă iar cabinetul este scăldat în culori vibrante care îți sporesc starea de bine.
Bogdan Alexandru
Bogdan Alexandru4 ani în urmă
Atunci când se întâmplă să ai nevoie de o intervenție, și știi bine că nu este plăcută și nici suportabila, ajungi sa te intalnesti cu oameni care să-ți redea sănătatea prin profesionalism și o atmosfera prietenoasă. Recomand cu toată încrederea .
Octavian Prasneanu
Octavian Prasneanu4 ani în urmă
Am ajuns printr-o recomandare pentru 2 implanturi. Medici profesionisti si servicii de calitate. Nota 10 pentru lucrari.
Recomand.
Cristina Berechet
Cristina Berechet4 ani în urmă
Profesionalismul, dedicatia si echipamentele moderne fac din vizita in cabinet o experienta foarte placuta, atmosfera calda si apropiata a echipei te ajuta sa scapi de frica si sa zambesti cu incredere.
Betty Betty
Betty Betty2 ani în urmă
Atentie!!!
Nu stiu cum lucreaza Dna. Dr Ana Maria Ionascu. Am vrut sa apelez la serviciile domniei sale dar accesand numarul de telefon al clinicii mi-a raspuns o doamna foarte isterizata care tipa si imi repeta sa incetez sa mai sun pentru ca dansa este profesor si ca nu doreste sa stea la discutii cu mine. Doamna "secretara" dvs va luati salariul din banii pacientilor, doresc sa va reamintesc acest lucru ca poate v-ati uitat nivelul. Eu va respect meseria dar daca nu doriti sa dati informatii clientilor si spuneti citez cuvintele dvs: "ca va pierdeti vremea cu mine" atunci imi cer scuze ca am indraznit sa va deranjez!
Imi pare rau daca am deranjat, nu am facut nimic altceva, doar am adresat o intrebare la care mi se putea raspunde destul de simplu. Am citit lucruri frumoase despre Dna. Dr Ana Maria Ionascu dar angajata dumneaei care raspunde la telefon si face programari te face sa eviti sa mai suni vreodata!
Locații recomandate