/Hunedoara/Dentist

Medical Racatean (Cabinet Stomatologic)

Bulevardul Decebal 22, Deva, România

Medical Racatean (Cabinet Stomatologic)
Dentist
4.8
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWH4+W7 Deva, România
+40 721 408 403
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Popa
Carmen Popa2 ani în urmă
Recomand. Doamna doctor Racatean Lavinia e de nota 1000.Pe lângă ca e frumoasa, are o mana de aur, se vede ca are experienta. Cel m-ai bun doctor stomatolog. Mergeți cu încredere, nu o sa regretați. Felicitări doamna doctor și mulțumesc încă odată pentru rezecția apicala reușită și fără durere.
Mihai Ciprian Sendroni
Mihai Ciprian Sendroni4 ani în urmă
Merg la dentist cu frică, dar dna doctor Flore m-a ingrijit impecabil. Nu m-a durut deloc și a fost foarte răbdătoare și atentă.
Cotfasa Mihaela
Cotfasa Mihaela4 ani în urmă
O iubesc pe doamna doctor Flore Alina. S-a comportat exemplar si nu m-a durut deloc.
Flavia Roba
Flavia Roba5 ani în urmă
Recomand cu caldura serviciile acestui cabinet. Un cabinet in care gasesti personal amabil,respectuos si profesionist.Am fost tratata in timpul sarcinii si pot spune ca mi s-a acordat atentie dubla dar si dupa, iar de fiecare data cand am o problema stomatologica revin aici!
Alex Stoica
Alex Stoica5 ani în urmă
Aparatura nefunctionabila,covertura de scaun mizerabila, si scule nesterilizate (Cand am cerut sa mi se aduca un alt bitt sigilat si steril pentru dertratraj mi sa spuc ca nu au altul). 0 profesionalism.
Ionescu georgiana
Ionescu georgiana5 ani în urmă
Un cabinet foarte curat si bine organizat! RECOMAND! In plus isi respecta si orarul programarilor!
Daria Ioana Niculicea
Daria Ioana Niculicea2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Am o teama teribila de dentinst insa doamna doctor este extrem de draguta si foarte atenta! A trebuit sa imi scot o masea, am crezut ca va fi ingrozitor.. daca stiam ca nu o sa simt nimic si ca o sa fiu gata in 5 minute mergeam cu mult inainte! Mai am de scos inca 3 masele, de data asta ma voi duce fara frica! Tot respectul si aprecierea pentru doamna doctor!!
Sergiu Contiu
Sergiu Contiu2 ani în urmă
Dr Răcătean Radu. Nu recomand. Fușăreală. La ultima intervenție, la programare, în plină pandemie ( cea din primăvară) asistenta mi-a indicat să fac radiografie. Când am mers acolo doctorul nici nu s-a uitat pe ea. După intervenție am rămas cu o durere ușoară de măsea. Acum rabd, aștept să treacă și vârful ăsta de pandemie și mă duc in altă parte.
Locații recomandate