/Giurgiu/Dentist

DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ GIURGIU

bl. 114, sc, Bulevardul București, Giurgiu, România

DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ GIURGIU
Dentist
1.4
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXW9+H5 Giurgiu, România
+40 246 214 176
dspgiurgiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana - Andreea Ionescu
Diana - Andreea Ionescu2 ani în urmă
Pt rezultat pcr covid ti se spune sa suni dupa ora 15, dsp giurgiu avand program doar pana la ora 15. Nu mai raspunde nimeni dupa ora aceasta la telefonul declarat ca fiind non-stop.
Tifrea Mihai
Tifrea Mihai2 ani în urmă
Soacra mea a intrat in tara pe 30.12.2022 cu formular completat de mine pe 29.12.2022. Pe 14 ianuarie primeste amenda 2000 de ron. Motiv: nu a avut formular..... Noaptea mintii! Ce se intampla? Cum e posibil?
Catalin Catalin
Catalin Catalin2 ani în urmă
Futu-va in G... de idioti. Formularul completat online si printat in 4 exemplare ( de pe contul meu) pentru soacra-mea ( femeie trecuta de 50 ani si fara pic de experienta in tehnologie a primit 2000 ron amenda. Asta inseamna cand bagi amante si rude fara pic de experienta.
Daniel Anghel
Daniel Anghel2 ani în urmă
Niște zdrențe niște mizerii niște incompetenți…mi-au trimis amenda de 2000lei ca niște lași,am fost pana in Bulgaria și nu mi-a spus nimeni sa competez absolut nimic….apoi m-am trezit cu amenda pt nedeclararea intrării in România ….
Loredana Dinu
Loredana Dinu2 ani în urmă
De 3 zile sun ptr un rezultat de test COVID si numi răspunde nimeni. Ar trebui sa fiți mai promti în rezolvarea problemelor oamenilor, mai ales a celor care chiar au nevoie... dar asta este, trăim în România și asta înseamnă batjocură...
Ana Iordan
Ana Iordan2 ani în urmă
De 4 zile încerc să îi contactez, dar este imposibil!!! Numărul de telefon nici măcar nu mai funcționează, este imposibil să îți rezolvi orice problemă. O bătaie de joc.
Micu.s Electrobang
Micu.s Electrobang2 ani în urmă
Absolut incredibil cat de ridicat este nivelul de incompetenta in aceasta institutie. Din pacate in familia mea exista persoane care au covid. Mama mea a nascut acum doua luni iar baietelul in ultima perioada nu a mai mancat asa mult. S-a ingrijorat si a sunat la salvare. Salvarea a venit in 14 ore si cei ce au verificat au decis sa ii faca un test covid. Astept de 70+ ore sa aflu rezultatul si nimic am sunat de dimineata si am asteptat 85 de minute dupa care am inchis vazand ca nu raspunde nimeni. Am sunat iar acum si stau de 108 minute in telefon si inca nu mi-a raspuns nimeni. Inca astept.
Bogdan Enache
Bogdan Enache2 ani în urmă
O mare bataie e joc... mai bine stergeti toate numerele de telefon de pe site, oricum nu raspunde nimeni. Incerc de 10 zile sa iau legatura de dvs. Este imposibil sa stai in asteptare 2 ore si sa nu-mi raspunda nimeni si pe urma sa se inchide convorbirea. RUSINE!!!
Locații recomandate