/Galati/Dentist

Implantoart

Str. Constantin Brancoveanu 4 Bl:dl2 Sc:2 Ap:38 Parter, Galați 800058, România

Implantoart
Dentist
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
C2HV+G7 Galați, România
+40 770 774 886
implantoart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Gotu
Bogdan Gotu2 ani în urmă
Sunt recunoscător să mă aflu printre pacienții dlui. dr. Hodorogea Cosmin, din cadrul clinicii Implantoart. Profesionalismul și atitudinea cordială afișate de-a lungul vizitelor la cabinetul stomatologic, mă determină să împărtășesc experiența mea. Deși am fost rezervat în a merge la un medic stomatolog tânăr, după cele 5 manopere efectuate, concentrarea, crearea unei experiențe nedureroase, atenția la detalii și sfaturile oferite, îl încadrează în categoria doctorilor pasionați și centrați pe nevoile pacientului. Recomand cu încredere. Mulțumesc.
Metal Trade Hale Industriale
Metal Trade Hale Industriale2 ani în urmă
Domnul doctor Panaite este un om minunat! Are rabdare sa-ti explice toate procedurile și are mana foarte usoara! Este locul unde vii si pleci cu zambetul pe buze! :)
Mihai Hahui
Mihai Hahui2 ani în urmă
Placut impresionat de calitatea serviciilor si de rapiditatea cu care am fost vazut de catre dl doctor. Programarea se poate face chiar si in aceeasi zi in caz de urgenta si modul in care sunt tratati pacientii este unul foarte eficient si atent. Tot timpul am fost ezitant atunci cand vine vorba de o vizita la stomatolog dar mi-au fost rezolvate problemele dentale cu o mica anestezie si fara niciun fel de durere. Recomand :)
Locații recomandate