/Galati/Dentist

Centrul de Radiologie Dentara 3D Unident - Galati

Strada Constructorilor nr.1 A, Galați 800365, România

Centrul de Radiologie Dentara 3D Unident - Galati
Dentist
4.7
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HH+9W Galați, România
+40 751 632 435
radiologie-unident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Igor Mihaluta
Igor Mihaluta2 ani în urmă
Tineri cu comportament de maidan Am vazut si unii bruneti acolo probabil ca voi va treziti la usa cortului Rusine nesimtitilor se vede ca nu aveti cei sapte ani de acasa Daca centrul este privat trebuie sa va kakati in capul omului ?
Marian Mogildea
Marian Mogildea5 ani în urmă
Am avut nevoie de o tomografie 3D și am apelat la Centrul de Radiologie Dentară Unident Galați. Servicii de foarte bună calitate și prețuri pe măsură.
Alexandru Agarici
Alexandru Agarici2 ani în urmă
De curand, dintr-o intamplare, am descoperit serviciile Unident. Toata viata am fost in Bucuresti, pentru ca sunt din Bucuresti, dar am observat ca Unident e din alta liga. Serviciile sunt premium, dotarea premium iar raportul pret/calitate este imbatabil. Am apreciat modul in care am fost tratat de intreaga echipa si de pregatirea lor profesionala. Se vede ca sunt la acelasi nivel cu tot ce numim premium in tarile civilizate din punct de vedere pregatire medicala, dotare si relationare cu pacientii. Ce fericit as fi sa ajunga si in Bucuresti!
Mannda
Mannda2 ani în urmă
Clinica are un aspect occidental unde grija si siguranta fata de pacient primeaza,personalul este super pregatit iar aparatura este de ultima generatie! Totul la superlativ, recomand cu drag profesionalismul si siguranta!
Petronela Luca
Petronela Luca2 ani în urmă
In Centrul de Radiologie Dentara Unident beneficiati de o locatie moderna si personal medical dedicat.
Andreea Maravela
Andreea Maravela2 ani în urmă
Experienta pe care am avut.o la acest centru a fost una foarte buna.Cadrele medicale si angajati sunt foarte bine pregatiti si locul este unul bine pus la punct.Recomand cu incredere!
Elvis Manuel Butunoi
Elvis Manuel Butunoi2 ani în urmă
Aparatura ultramodernă, ambient plăcut, iar personalul este preocupat de starea de sănătate a pacientului. Personalul este dotat cu combinezoane, masti, ceea ce dovedeste siguranta.
Aurelia Radu
Aurelia Radu2 ani în urmă
Personal atent, respectuos. Condiții bune, consider că siguranța pacienților este pe primul loc, în contextul pandemiei și nu numai.
Locații recomandate