/Galati/Dentist

Migadent

Strada Anghel Saligny, Galați 800402, România

Migadent
Dentist
4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HC+V9 Galați, România
+40 743 098 286
migadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antohi rozy
Antohi rozy2 ani în urmă
Tot respectul pentru d-na Mitrască Gabriela doar că au trecut 4 ani de când tot încerc să mă programez să îmi tratez un dinte.Dacă nu aveți de pus implanturi nu vă chinuiți că nu vă programează nimeni nici măcar cu 2 luni înainte
Miruna Mrn
Miruna Mrn2 ani în urmă
Dezinteres total, tratament facut in bataie de joc, o atitudine total lipsita de respect fata de pacient iar calitatea serviciilor inexistenta. “Doamna doctor” Mitrasca Gabriela si-a batut joc de dintii mei, in schimb a fost foarte priceputa, chiar agresiva atunci cand mi-a luat banii degeaba.
Loreen
Loreen4 ani în urmă
Dl. dr. Dan Mitrasca este cel ce m-a vindecat de frica de stomatolog. Recomand 100% si altor fricosi :) Fara durere!
Mihai Patriche
Mihai Patriche4 ani în urmă
medicul dentist la care am fost intra în cabinet mirosind a țigara de parca venea de la bodega. Usa la cabinet o lasă deschisa de puteau sa urmărească toți pacienții în așteptare, intervenția medicala. Plomba s-a spart la câteva luni după execuție dar prefer sa merg în alta parte sa o repar, decât sa ma întorc acolo. Medicul, un arogant de 2 bani, care nu merita sa fie pe un post cu contact direct cu pacienții.
Iulian Stanciu
Iulian Stanciu4 ani în urmă
Mentionez ca experienta mea privind acest cabinet de stomatologie este strict legata de medicul stomatolog Dima Cosmin. A fost prima data cand am venit la acest cabinet si bineinteles ultima data.
Am facut programare pentru un detartraj si pentru o eventuala extractie sau plomba masea daca mai putea fi salvata, in functie de ceea ce spunea medicul. Greseala mea a fost ca am venit la stomatolog pe ultima suta de metri intr-o zi de marti la sfarsitul lunii decembrie, urmand ca vineri in aceeasi saptamana sa plec din tara. Medicul s-a apucat direct sa-mi repare maseaua si dupa ce a lucrat ceva la ea, s-a gandit sa-mi spuna ca maseaua nu poate fi reparata intr-o zi si daca pot reveni in ianuarie dupa sarbatori pentru ca acea zi era ultima la el, urmand sa intre in concediu sau sa continui la alt stomatolog. Daca nu as fi fost agitat din cauza altor probleme, m-as fi gandit sa-l intreb eu inainte insa nu am facut-o. Pana la urma am hotarat sa-mi extraga maseaua.
Bineinteles ca nu am mai facut nici detartrajul pentru ca nu s-a mai putut dupa extractie.
Din punctul meu de vedere un specialist ar trebui sa-ti prezinte la inceput toate detaliile inainte sa se apuce de treaba si asta e valabil in toate domeniile, pentru ca de asta vine clientul la tine si te plateste. Chiar daca eu sunt genul de persoana care se informeaza inainte de a face orice, acum nu am facut-o si am platit pentru aceasta greseala, insa consider ca nu asa ar trebui pusa problema, ci ar trebui sa se ia in considerare ca marea majoritate a pacientilor/clientilor, nu au cunostinte in domeniul respectiv.
Mai mult de atat domnul stomatolog s-a gandit sa-mi spuna ca sunt ca o domnisorica pentru ca a observat dumnealui ca-mi este teama si fiind barbat nu ar trebui. Adica hai sa tragem concluzii fara sa cunoastem o persoana. Intr-adevar imi era putin teama din mai multe motive, insa nu-ti poti permite sa jignesti pacientul/clientul, nici macar in gluma. I-am raspuns la afirmatie, insa nu imediat deoarece lucra in gura mea si evident nu puteam vorbi si bineinteles ca i-am raspuns diplomat, in primul rand pentru ca aveam nevoie de el sa-si termine treaba si in al doilea rand pentru ca eram stresat cu plecarea mea din tara si nu aveam chef de altele, dar sub nici o forma pentru ca eram domnisorica.
Singurul aspect pozitiv este faptul ca nu m-a durut deloc cand mi-a extras maseaua, dar este evident ca mi-a facut anestezie inainte.
Multe alte aspecte m-au nemultumit privind igiena din cabinet, insa nu mai intru in detalii pentru ca deja am scris un roman.
Cea mai mare problema insa a fost hemoragia care am avut-o toata ziua respectiva incepand de la ora 13 pana la ora 12 noaptea si care a revenit pentru cateva ore si a doua zi. Acest lucru cred ca s-a intamplat din cauza faptului ca am urmat indicatiile medicului stomatolog, care mi-a spus sa pastrez pansamentul pe care mi l-a pus dupa extractie, doua ore si dupa ce-l dau jos sa ma clatesc cu apa de gura. Mi-a spus deasemenea sa ma clatesc cu apa de gura si dupa fiecare masa in ziua respectiva. Bineinteles ca dupa ce am vazut ca nu se opreste hemoragia, am apelat la diverse persoane din sistemul medical, care mi-au spus ca nu trebuia sa ma clatesc cu apa de gura timp de 24 de ore pentru ca nu se mai formeaza cheagul de sange.
Ar mai fi si altele de spus, insa deja am scris prea mult si cred ca este suficient pentru a va forma o idee.
Cristina Carmen
Cristina Carmen6 ani în urmă
Ce minunat este sa zambesti si sa imparti bucurie! Pe langa o dantura sanatoasa, impecabila din punct de vedere functional si estetic, mi-am recastigat zambetul si increderea in sine. Datorita unor probleme dentare care - pe fondul unor neglijente din ultima perioada - s-au acutizat, ma feream sa zambesc si sa deschid gura. Din acest motiv, paream moroconoasa si trista, si aveam dificultati in a comunica cu oamenii.Toate acestea s-au schimbat cand am pasit pragul clinicii Migadent si am facut prima programare. Multumesc intregii echipe condusa de dr. Dan Mitrasca care a tratat cu toata atentia si profesionalism situatia mea.
Ella Teodora
Ella Teodora2 ani în urmă
Foarte mult profesionalism. Niciodată nu am avut probleme în urma intervențiilor. Sunt foarte amabili și pricepuți, recomand cu drag.
Miau Miau
Miau Miau2 ani în urmă
In 2014 am facut greseala de a folosi serviciile acestei clinici, mai precis dl dr Mitrasca.
Am avut câteva lucrări facute de acest doctor si pot spune ca, 5 ani mai târziu, nu mai am nici una!
Plombele au căzut sau au făcut infecție pentru ca nu au fost tratate corect pe canale, lucrările, aceeași poveste: si in prezent ma lupt cu o infectie pe canal sub o lucrare de portelan, va urma o extracție probabil si acelasi rezultat, un implant (exact acelasi scenariu la alta lucrare pusă de dnul doctor)
rezultat? lucrări de portelan care ar trebui să țină o viata sau cel putin mai mult de 5 ani! date jos, bani aruncati, antibiotice, extracții, extra cheltuieli cu implanturi.
doriți să aruncati banii pe fereastra? folositi aceasta clinica!
si, sa nu uit sa precizez, am incercat mai demult sa apelez la dnul doctor ( cand încă nu realizazem proporția dezastrului) si a spus că e mult prea ocupat să aibă timp de o consultație, normal, ar fi trebuit să imi spuna cum de am o infecție si o problemă la o plomba pusă de dnealui jumatate de an mai târziu!
Locații recomandate