/Galati/Dentist

Ceradent

Strada 1 Decembrie 1918 nr. 12, Galați 800258, România

Ceradent
Dentist
3.5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2WF+9J Galați, România
+40 236 311 778
ceradent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgica CORDONEANU
Georgica CORDONEANU2 ani în urmă
Foarte bine
Octavian Passat
Octavian Passat2 ani în urmă
Slaba pregatire profesionala, ignoranta, servicii de proasta calitate, preturi exagerate pentru care nu se elibereaza chitanta !
Ionelia Ioni
Ionelia Ioni2 ani în urmă
Nu aș putea niciodată uita, suferința durerea și spitalizarea după tratamentul stomatologic, așa în bataie de joc, a dr.Igor de la Clinica Ceradent. Dr Igor în loc să fie atenț când îmi trata pe canal un dinte, el avea discuții aprinse cu asistenta despre chestii inutile. Pe moment s-a umflat și invinetit fața, iar el m-a trimis la chirurgul Julea foarte relaxat. Eu am plecat traumatizată și m-am internat la Dr Chiscop Iulia la Județeană .Dumnezeu să-i de-a sănătate ,că ma vindecat după 2 săptămâni de tratament intravenos. O să aibă grijă Dumnezeu și de dr Igor să fie spitalizat când nu se gândește. Eu am rămas cu așa zise acufene de la nesabuinta dr Igor.
Yurias Allex
Yurias Allex4 ani în urmă
Am curatat o masea, am pus pivot de sticla, iar in 2 saptamani mi-a crapat toata maseaua. Am mai dat si 500 ron... Update: am facut acelasi lucru la o alta clinica pe aceeasi bani. Maseaua este in regula si au trecut deja 3 luni.
Livia pascal
Livia pascal4 ani în urmă
Mi-am pus doua plombe. Simplu, nu? Dar ambii dinti au crapat si s-au spart de tot. Acum trebuie pivot, reconstructie si multi bani. Un dinte ma doare cand mestec, chiar daca are (cica) nervul scos. Tot orasul e plin de "stomatologi" basarabeni. Cine sta sa le verifice autenticitatea diplomelor?
DANIEL VASILIOGLU
DANIEL VASILIOGLU5 ani în urmă
Din nou ,,medici" făcuți la normă in Republica Moldova,astăzi aici mâine in altă parte.
Garanție cu siguranță 0,
Lipsă de respect față de pacienți.
Constantin Perniu
Constantin Perniu6 ani în urmă
Serviciile Ceradent lasa mult de dorit.

Procesul de terapie al pacientului nu este tratat cu seriozitate, medicii preiau apeluri pe mobilul personal chiar in timpul tratamentului.

Cabinetele individuale din cadrul clinicii nu au usi ( sau acestea nu sunt inchise ), astfel incat oricine poate urmari, din sala de asteptare, cum se deruleaza tratamentul tau privat.
Atmosfera din clinica se dovedeste a fi non-profesionala, asistentele antrenand discutii cu rasete si barfe care se pot auzi de peste tot.

In plus, lista de preturi oferita pe site este total neconcludenta, preturile practicate in clinica fiind mult mai mari.
Aceasta clinica dentara nu isi merita reputatia.
Mihai Neculai
Mihai Neculai2 ani în urmă
Cele mai bune servicii stomatologice din Galați!
Locații recomandate