/Dolj/Dentist

White Kiss

Bloc D4A, Bulevardul 1 Mai, Craiova 200376, România

White Kiss
Dentist
3.9
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q6Q+VJ Craiova, România
+40 351 421 813
whitekiss.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nu am nume ca se fura
Nu am nume ca se fura2 ani în urmă
Materiale bune...Păcat de uni oameni care chiar fac ceva,dar uni strica tot..
Silviu Popescu
Silviu Popescu3 ani în urmă
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul :
Sloganul dantura completa in 24 ore nu prea are acoperire.Eu am o saptamana de la prima consultatie si inca astept planul de tratament pe Mail.
UbuntuX
UbuntuX4 ani în urmă
Am făcut o consultație pe domeniul chirurgiei stomatologice la domnul doctor Gheorghita Mircea și din păcate omul era foarte plictisit și ușor iritat , discuția sa purtat strict în termeni medicali și nu am priceput mare lucru , o discuție rece fără să schițeze nici cel mai mic zîmbet , empatie sau cuvînt de încurajare !! Dacă vin la un cabinet particular am pretenția să fiu tratat cu respect și să mă simt într-un mediu prietenesc și familiar dar m-am simțit exact că pe holurile spitalelor din Africa sau poate chiar mai rau !!
HairExperiments HairExperiments
HairExperiments HairExperiments5 ani în urmă
Sunt foarte multumita! Dna. dr. Caprioara Oana a reusit sa-l faca pe fiul meu (in varsta de 3 ani) sa iubeasca stomatologii haha. Si acum, dupa aprox. 3 luni de la vizita, ma intreaba cand mai mergem la ''dotolu' omalog'' ;D .
Dr.RoscaAlexandru
Dr.RoscaAlexandru6 ani în urmă
Sanatatea ar trebui sa devina una dintre prioritatile romanilor, asa cum se intampla si in vestul Europei. De aceea este nevoie si de clinici premium care sa asigure un confort celor care ajung la stomatolog, inlaturand astfel o parte din stresul firesc ce apare in cazul problemelor dentare.
Nina Slava
Nina Slava2 ani în urmă
Am fost la medicul Gelemanca Oana, unde trebuia sa mi scot maselele de minte. Dansa parea extrem de nesigura pe ea, nu m am simtit deloc confortabil, nu a parut deloc profesionista. Asistenta dansei isi dadea ochii peste cap incontinuu, avea o atitudinea foarte sfidatoare, parea ca nu isi doreste sa fie la munca. Un medic bun isi permite sa fie arogant, in schimb o asistenta nu cred ca este cazul. Cele doua m au facut sa ma simt foarte incomod. M am ridicat de pe scaun si am plecat.

Am auzit foarte multe lucruri bune despre domnul doctor Cezar, aveam de gand sa fac o alta interventie la clinica la dansul, dar din pacate daca toate asistentele sunt la fel ca cea a doamnei doctor la care am fost astazi, va trebui sa ma programez in alta parte.

Sfatul meu ar fi sa alegeti asistente mai bine pregatite, cu chef de munca, iar medici cu incredere in ceea ce fac si pasiune pentru ceea ce fac. Cele doua nu se pricep deloc la comunicare, relatia medic-client este foarte importanta, nu toata lumea este in stare sa faca aceasta meserie. Din pacate, clinica a pierdut multi bani din cauza acestor doua domnisoare extrem de nepregatite. Cred ca numele asistentei este Blagu Andreea.
Roxana Simonesc
Roxana Simonesc2 ani în urmă
Nu am decât cuvinte de laudă!
O clinică perfomantă cu un grup de profesioniști desăvârșiți, carora nu le pot adresa decât multumiri și recunoștință.
Dna Dana de la receptie foarte cordială, domnișoarele asistente(Raluca, Claudia, Cristina) foarte profesionale dar in același timp prietenoase, Dna Doctor Diaconu Oana este un profesionist desăvârșit care pune pasiune in ceea ce face. Și lista poate continua.. 😊 Va recomand tuturor cu toată inima.
Va mulțumesc!!
Alexandra nicolae
Alexandra nicolae2 ani în urmă
O clinica perfomanta cu cei mai buno specialisti din toata Oltenia. De la domnisoara de la receptie foarte cordiala, la asistenta care ne-a condus pana la dna doctor care a facut un tratament stomatologic impecabil. M-am simtit in siguranta si sunt foarte multumita atat eu cat si sotul meu. Am toata increderea in medicii din clinica dumneavoatra si am sa va recomand tuturor.
Va multimim!!!
Locații recomandate