/Dolj/Dentist

3M Dent

Apartament 3, Bloc A15, Aleea Nicolae Iorga 13, Craiova 200017, România

3M Dent
Dentist
4.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RCC+F2 Craiova, România
+40 745 109 249
3mdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 14–19
Mirecuri: 10–18
Joi: 14–19
Vineri: 10–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
IULIANA OANA COCOLOȘ
IULIANA OANA COCOLOȘ2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul! Personalul foarte dragut si amabil..totul la superlativ! De fiecare data cand merg la dentist, merg cu tot dragul! Pana sa-i intalnesc, pot spune ca aveam o teama, fobie de dentist(am avut experiente neplacute la alte cabinete pe care n-as vrea sa dau nume). Recomand!
Cristina vilceanu
Cristina vilceanu2 ani în urmă
Totul este la superlativ! Doamna doctor este foarte rabdatoare cu copiii, dar si cu adultii. De fiecare data ne intampina cu blanete, dar si cu profesionalism desavarsit.
Danel Troaca
Danel Troaca2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul și cu toată încrederea ! De atâția ani ma duc la dansa, atât eu cât și fetițele mele ( 7 , respectiv 16 ani). Cabinet medical cu măsuri de igiena luate cum rar mai găsești ,aparatura modernă , personal cald, amabil . Pot spune ca fetița cea mică se duce cu drag la dentist , ceea ce nu auzi prea des asta la copii( o îndrăgește maxim pe dna dr).
Cocoloș Iuliana Oana
Cocoloș Iuliana Oana2 ani în urmă
Felicitări întregii echipe!😍
Doamna doctor este o persoana deosebită și blândă care te poate face să îți înfrângi orice teamă! Pentru mine, personal, un medic trebuie să fie compatibil cu clientul și, pentru mine este acest lucru...am toată încrederea în dânsa! Face totul calitativ, de durată și din plăcere! Se vede că totul o face din drag și plăcere! Am observat și când am mers cu fiul meu pt prima dată când avea 2 ani! Nu mi-as fi putut imagina cum ar fi putut sta un băiețel mai năzdrăvan la dentist, unde să îi rezolve o căriuță! Da, doamna doctor a reușit! Mulțumim încă o dată! RECOMAND!
Doina Mitru
Doina Mitru2 ani în urmă
merg de 9 ani la doamna Dediu si sunt foarte multumita. am fost tratata mereu cu profesionalism, iar lucrarile dansei sunt de durata. recomand!
Dana Safta
Dana Safta2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea doamna doctor este o adevărată profesionista,mergem la dansa de 13 ani , f rabdatoare si blânda cu copiii.
Valentina Popescu
Valentina Popescu2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere! Copiii mei sunt foarte încântați de dna doctor și vin de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.🥰🥰🥰
Oana Balasa
Oana Balasa2 ani în urmă
Te duci la programare , te asezi pe scaun , si intra peste tine , alt medic , alta tipa care se presupune ca trebuia sa invete , sa barfesca nu stiu ce fete unde si-au facut ei rafiografiile ( super profi ) , am asteptat 40 min peste programare ! Tipul e ok , cu bun simt dar ea are o atitudine care lasa de dorit! am plecat complet dezamagita !
Locații recomandate