/Dolj/Dentist

Centrul Medical Camen

Bulevardul Nicolae Titulescu 52, Craiova 200142, România

Centrul Medical Camen
Dentist
3
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGP+FX Craiova, România
+40 251 563 328
camen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lorin Tui
Lorin Tui2 ani în urmă
Programarea facuta telefonic la sectia dermatologie nici nu exista in programatorul lor . Am pierdut timp din cauza incompetentei. Nici macar o stea nu merita dar altfel nu puteam posta.
Ragnar Gabriel
Ragnar Gabriel2 ani în urmă
Domnule Camen, sunt un pacient care a așteptat o ora și 4 minute pentru o simpla programare!
Marinella Marinella
Marinella Marinella2 ani în urmă
Policlinica Camen si dr Florea de la ecografii si dopplere nu recomand . La dr Florea s-a tratat sotul meu 1 an , cu diagnostic de prostata pus de dr Florea si el nu avea prostata. Deci acest medic Florea i-a inventat un diagnostic i-a retetat un medicament zilnic pt dilatarea uretrei si a prostatei…(ca sa elimine sotul meu pietrele de la rinichi…chipurile)…I-arecomandat sa bea bere….o adevarata bataie de joc….Am facut ecografii 3D … bani cheltuiti..tratament luat 1 an si dupa 1 an de consultatii la dr Florea sotul meu a ajuns la Bucuresti cu rinichiul stang inundat de urina. …cu sonda in interior…si complicatii..sonda exteriors….sputalizare si suferinta 1 luna si ceva….Cind am reclamat situatia la dr Camen mi s-a raspuns indiferent si arogant ca si cum e vina noastra …..ca dr Florea este un medic bun, doamna…!!! Adica eu reclam un abuz si dumneata stimate domnule Camen il tii inca continuare pe acest medic in Policlinica Camen? Nu conteaza viata si sanatatea pacientilor …..nu are nici un drept pacientul in Romania….???? Nu recomand aceasta clinica. Lipseste profesionalismul. Lipsesc scaune suficiente pentru pacienti. La receptie iti vorbeste urat orice functionara. Pacientii stau pe trotuar In grupuri ……ca la targ ……..prin curte in picioare…nu exista banci si in interior nu exista spatiu pentru pacienti bolnavi si nici nu exista scaune pentru pacientii bolnavi. .
Iuliana Badea
Iuliana Badea2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul aceasta unitate medicala, si iata de ce.

Am mers prima dată la doctorul Camen pentru consult ecografic cand eram însărcinată și acum copilul meu are 32 de ani. De atunci și până în prezent am apelat întodeauna cu încredere la expertiza medicală de excepție a doctorului Camen si la serviciile pe care le-a oferit policlinica dansului.

Policlinica Dr. Camen este mai mult decât un loc în care medici specialiști profesionisti tratează pacienți, este pionieratul ecografiei in Craiova, este implementarea unei dorințe adevărate de a face bine si a ingriji sanatatea oamenilor cu mijloace performante de ultimă oră, in conditii civilizate, la standarde europene.

Am folosit multe servicii de-a lungul anilor si in timpul pandemiei de Covid-19 am remarcat grija deosebita pentru implementarea masurilor de prevenire a infectiei atat pentru personal cat si pentru pacienti si rezultatele au fost pe masura- nici un caz in randul personalului, desi au venit pacienti infectati din afara.

Pe langa serviciile medicale competente, policlinica dispune de personal calificat profesional care te face sa te simti in siguranta si pe maini bune. Dotarile cu aparate performante de ultima ora, faptul ca poti urmari evolutia unei boli si poti actiona la momentul potrivit fac o mare diferenta pentru un om si disting aceasta policlinica fata de celelalte din oras.

Criticile constructive sunt binevenite si apreciate, am certitudinea ca ele sunt citite si exista dorinta de a fi solutionate atunci cand sunt furnizate detaliile reale de la pacienti.
Picu Andreea
Picu Andreea2 ani în urmă
Receptionera a fost oribil de nepoliticoasa. Am sunat pentru o programare la endocrinolog - pe panga faptul ca nu m-a lasat sa termin ce aveam de zis - a tinut mortis sa ma intrerupa si imi spuna clar ca este "cu bani" pentru ca nu mai au fonduri. Oricum vroiam sa platesc dar cu siguranta nu m-as duce la o clinica unde grija personalului medical e asa de conditionata de posibilitatile financiare. Va recomand sa evitati pe cat posibil aceasta clinica de doi bani si doamnei care raspunde la telefon cu "alo da" fara nume, fara confirmare ca am sunat unde trebuie ii recomand niste cursuri de pregatire in relatii cu clientii sau sa isi schimbe job-ul.

Edit. Vizavi de rapunsul unitatii medicale - Va invit politicos sa poftiti pe mahala. Se vede de unde porneste toata problema. Clar nu aveti nicio legatura cu ceea ce inseamna feedback negativ si sa invatati ceva din asta. Vorba aceea... Clientul nostru, stapanul nostru? Doamna/domnule drag, puteti avea zeci de ani de pregatire in orice domeniu insa daca nu stiti sa vorbiti politicos, vi se vor inchide toate usile in nas! Jumatate din comentariile de aici sunt in legatura cu modul deplorabil in care va tratati pacientii si mai ales despre receptionerii care lasa de dorit. Ei sunt prima linie in relatia cu pacientul asa ca mai bine ati investi ceva bani in pregatirea lor macar in chestiuni fundamentale cum ar fi preluarea unui apel si elemente de baza ale comunicarii. Pur si simplu nu poti intrerupe un om si sa ii tai vorba subit cand te suna sa se programeze sa ii spui tu neaparat ca "e cu bani", pe un ton superior si de parca am intrerupt-o de la cafeluta. Pacat... In ritmul asta nu mai prindem Occidentul din urma prea curand. Nu pun eu la indoiala pregatirea personalului medical, dar studiile arata ca prima impresie conteaza enorm in relatiile de orice fel.
Ema R
Ema R4 ani în urmă
Nu se poate sa taxati pacientul fara sa l preveniti cu 10lei pentru "fisa de protectie a datelor personale". Inteleg ca e politica voastra, dar daca tot nu va mai saturati de bani macar anuntati pacientul pe ce ii da.
Atitudine deplorabila a receptionerei de la analize. Zambetul si bunul simt ar trebui sa fie pe primul plan in fisa postului cand le angajati, domnilor doctori Camen !
Sorina Mihailescu
Sorina Mihailescu4 ani în urmă
Am fost la dentistul Camen, e in ultimul hal ca doctor, te taxeaza 10lei pt. Completarea fisei medicale ...la banii de ii face intinde mina si pt. 10 lei..doctor de cea Mai joasa speta...tarifele nu sint afisate nicaieri, in Canada unde lucuiesc ar Fi pustiu la cabinetul acestui individ cu ochii scosi dupa bani cu orice pret
Dan Popa
Dan Popa2 ani în urmă
Am efectuat mai multe investigatii (ecografie, analize medicale, stomatologie) si am fost extrem de multumit de calitatea serviciilor.
Medicii profesionisti si aparatura de ultima generatie ma fac sa recomand cu incredere acest centru medical, pe care il consider unul dintre cele mai bune din Craiova.
Locații recomandate