/Dolj/Dentist

Dentist Dana

Centrul Medical - Cabinetul nr. 4 (Etaj 1), Str. Calea Bucuresti nr.97 (Rotonda), Craiova, Dolj 200472, România

Dentist Dana
Dentist
4.4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R88+X2 Craiova, România
+40 762 616 601
dentist-dana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Giorgiana Nedelcu
Giorgiana Nedelcu2 ani în urmă
O echipă minunată , cu experiență și foarte multă răbdare. M-au ajutat în a lua cea mai bună decizie , iar rezultatul este mult peste așteptări. Recomand cu toată încrederea : lucrează cu dedicare și profesionalism. 🤗
Mihai Serp
Mihai Serp2 ani în urmă
Recomand cu incredere: Profesionalism la cele mai inalte cote, daruire, preocupare constanta pentru sanatatea pacientului, solutii inovatoare benefice, echipa bine inchegata de specialisti care conlucreaza mereu, echipamente de top.
Ionel Burtanescu
Ionel Burtanescu2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de doamna doctor Lazar. Toată familia are lucrări făcute de dansa. Recomand cu incredere!
Ion Bencea
Ion Bencea2 ani în urmă
O recomand pe doamna doctor Dana Lazăr din toată inima cu încredere, eu fiind înspăimântat de tot ce înseamnă doctor. Am făcut o lucrare la dansa și sunt foarte mulțumit,fara probleme, iar preturile sunt foarte ok.
Toader Constantin
Toader Constantin3 ani în urmă
Totul la superlativ! Profesionalism, dăruire, muncă, abnegație! Mulțumiri d-nei doctor Lazăr și întregii echipe pt că acum pot zâmbi din nou! Sunteți cei mai buni!
Roxana Popa
Roxana Popa2 ani în urmă
Servicii excelente, echipa de 5 stele! Cam asa as putea descrie experienta mea in cabinetul doamnei dr. Dana. Sunt foarte multumita de rezultatul final. Multumesc mult intregii echipe!
Adriana Predoi
Adriana Predoi2 ani în urmă
Un stomatolog de top cu maini de aur!!! Un profesionist desavarsit dedicat pacientilor sai!
Madalina Modrescu
Madalina Modrescu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea,am lucrare de portelan din anul 2012 si estetic cat si fara complicatii sub lucrare,tin sa precizez am toata dantura pusa in portelan avand probleme cu toata dantura. Doamna Doctor Dana Lazar este un adevarat specialist si mi-a readus increderea de a zambi si fara dureri. Pentru mine a fost ca o binecuvantare cand am cunoscut o...in curand 10 ani sanatosi si un zambet minunat datorita munci si eforturilor Doamnei Doctor. Azi dupa atata timp am fost la un consult iar totul este bine si ca aspect si ca sanatate a dintiilor sub lucrarea (precizez ca sunt fumatoare si am inca o dantura alba ) plus doua nasteri ce de obicei ataca dintii mamicilor. Va recomand cu cea mai mare incredere dupa experienta mea in urma cu aproape 10 ani
Locații recomandate