/Constanta/Dentist

Rabbit Dent

Strada Zorelelor 64, Constanța 900001, România

Rabbit Dent
Dentist
4.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J4W+34 Constanța, România
+40 735 333 331
rabbitdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Panait
George Panait2 ani în urmă
La recomandarea dnei dr Flavia Irimia, care nu era disponibila, si care s-a comportat exemplar in trecut fata de noi ( recomand cu incredere) am apelat la dna dr Parlea. Dna dr se pare ca uitase de programarea facuta (oricine mai poate uita) desi sotia mea a fost impreuna cu fata cea mica la ea in urma cu cateva zile pentru a finaliza o lucrare facuta de alt medic ( mai exact avea de pus o plomba). I-a pus un pansament urmand ca azi sa finalizeze lucrarea. Surpriza: azi nu avea timp de noi, uitase de programare, asa ca i-a mai pus un pansament. Am intrebat de cate panasmente are nevoie copilul pentru o plomba si m-a ignorat. Nu contest pregatirea dnei dr, nici nu as avea cum pt un pansament, dar atitudinea ei fata de pacient lasa de dorit. O simpla scuza pt discomfortul creat ar fi fost bine-venita si ar fi anulat aceste randuri. Inca un aspect : am fost pus sa astept pe scari cu copiii pana a venit dna dr. sa ma intrebe pe cine caut. Da, vorbesc despre un cabinet privat, unde serviciile sunt platite de catre pacienti. Poate ca principiul de functionare al cabinetului rabbident consta in a isi vexa pacientii.
Bogdan Dumitru (Bobby)
Bogdan Dumitru (Bobby)2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Grijă totală față de copii. Lucrează frumos, explică pe îndelete, face copilul să se simtă în largul lui. Felicitări!
Cp Sulina
Cp Sulina2 ani în urmă
Îi mulțumesc doamnei dr. Flavia Colesnicov pentru ca mi-a tratat maselele care ma dureau eu. Eu o recomand cu drag colegilor mei, îi mulțumesc din suflet
Mariana Leca
Mariana Leca3 ani în urmă
Mergem de mai mult de 3 ani!! La superlativ totul! Daca ai un copil fricos, Dna dr. Gabi Banu este medicul potrivit. Pe lângă faptul că știe cum să se imprieteneasca cu copiii, este și foarte buna profesionistă!!! Recomandare din partea unui părinte care a mers cu copilul de cel puțin 10 ori acolo!!
Mariana B.
Mariana B.3 ani în urmă
Multumim dna dr. Banu Gabriela! Am fost foarte incantati de vizita stomatologica, atat eu cat si baietelul meu!
Veronica tutuianu
Veronica tutuianu4 ani în urmă
Calitatea serviciilor si profesionalismul echipei m-au facut sa aleg Rabbitdent. In primul rand, apreciez interesul pe care il aratati fata de pacienti. Cred ca cele mai importante calitati ale voastre sunt medicii profesionisti, serviciile de calitate, personalul amabil. Apreciez materialele de calitate folosite, respectul fata de pacienti, igiena cabinetelor si faptul ca orice problema la voi isi gaseste rezolvare. Pentru mine, Rabbitdent a fost o demonstratie de calitate a serviciilor, care mi-a imbuntatit sanatatea si igiena dentara. Recomand tuturor sa vina sa apeleze la serviciile dentare Rabbitdent si nu vor fi dezamagiti.
Elena Radut
Elena Radut4 ani în urmă
Profesionalism,calitatea serviciilor și răbdarea maxima cu copiii .Sunt foarte mulțumită și recomand cu drag.
Dalida Abderim
Dalida Abderim4 ani în urmă
Locații recomandate