/Constanta/Dentist

Doctor Alina Botezat

Strada Mircea cel Bătrân 172, Constanța, România

Doctor Alina Botezat
Dentist
4.7
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVQ+8Q Constanța, România
+40 744 774 951
dr-alinabotezat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina iamandi
Alina iamandi5 ani în urmă
Lucrezi de cativa ani cu D-na Doctor, atat eu cat si familia mea!
Locuiesc in afara si... este dureros cat poti cheltui aici, pe o bataie de joc!
Am vizitat multe clinici din Romania care nu-mi dadeau verdicte favorabile, pana sa pasesc pragul cabinelului doamnei doctor!
Recomand cu toata increderea!
Spre surprinderea mea, am vazut cateva comentarii rautacioase!
Familia mea, calatoreste cca 300 km pentru a consultatiile doamnei doctor iar eu, inzecit!
Camelia Panait
Camelia Panait6 ani în urmă
Jalnic! Sfat! Ocoliti cabinetul!!! M am dus cu o problema la o masea (am muscat dintr un carnat si s a spart o parte din masea, acolo totusi fiind si o carie pe care urmq sa o rezolv zilele urmatoare dar daca s a spart maseaua m am dus de urgenta la cel mai apropiat cabinet ).... Experienta mea este un tragica pt mine. Asa numita doctora Alina Botezatu mi a lucrat caria si spartura, mi a omorat nervul si totul parea ok.. in momentul in care lucra, ea imi.spunea cat ma.va costa.... Inainte de lucru mi a facut si o.radiografie. Ok, toate bune! am plecat...dand cu limba ,parea totul ok...si tot simteam apou o jena acolo...la locul unde a lucrat..... jena asta o simt si acum, dupa 2 ani.si.ghici ce era?...uff..revenind putin ..vazand ca tot ma.simt rau..m am dus inapoi sa i explic ca este ceva in neregula ea s a uitat pe radiografie si a spus ca este totul in regula. mi a pilit putin undeva unde i am spus ca este negru, a aruncat in graba jn material si gata..... Hmmm jena aceea totusi nu imi trecea... m am intors si.mi am cerut banii inapoi pt ca am.plecat mai rau de cum am venit.... Aflati ca am ramas insarcinata....nu am putut sa rezolv problema la alt doctor....au trecut 2 ani , iar acum aflu ca aceasta doctora care a facut facultatea cu femeia de servici, a omorat nervul apoi a bagat compozitie pana DUPA masea! acea compozitie inca ma jeneaza pe.mine si acum...ce e de facut?? din cauza ca am destul de multa promba pusa.... trebuie scoasa maseaua...pus pivot si coroana..... Daca nu aveam copil..si timp limitat ...as fi preferat , sa o.dau in judecata! dar nu prea am multe dovezi..... este o doctora de care sa fugiti!! Doar banii conteaza...probabil pt ca a bagat o groaza de bani in aparatura ...ca sa atraga pacientul.... Atat de trista sunt........ jalnic om....jalnic!!!
Simona Badea
Simona Badea6 ani în urmă
Doamna doctor este cu adevarat o profesionista de exceptie.Am lucrări făcute de dansa și nu mă deranjează absolut nimic.Nu m-a durut nimic si tot timpul mi-a explicat ce imi face.Recomand cu căldură! Iar comentariile răutăcioase nu își au rostul.
Stefan Rapas
Stefan Rapas6 ani în urmă
Sa iti regasesti zambetul pierdut , nu e putin lucru. Sa te mai si amuzi de povestile cu dentistii de odinioara, e deja bonus. Nu pot descrie mirarea care m-a cuprins cand am vazut deunazi cum o calatorie in regim de urgenta buco-maxilo faciala s-a transformat intr-un sejur la malul marii cu amintiri frumoase . Ceea ce insa va pot spune e ca la aceasta clinica si cu acest doctor, veti redeveni ce ati fost ca om, ca zambet si ca optimism, uitand de masele, carii sau durere. Disponibilitatea extrema, grija fata de confortul pacientului, dotarile de top si tehnica desavarsita sunt detaliile experientei de aici. Detalii care va vor face sa reveniti , macar, profilactic. Eu asta voi face, de acum incolo. Multumim inca odata, revenim cu drag.
Mihaela Rapas
Mihaela Rapas8 ani în urmă
Doctor de exceptie, din pacate a plecat din Galati, norocul celor din Constanta.A fost stomatologul meu timp de 20 de ani si multumita domniei sale am o dantura foarte buna.Spre uimirea mea,la 1 an dupa ce a plecat am sunat sa-i spun despre o problema si am constatat ca stia tot istoricul dintilor mei.Drept urmare am mers la Constanta(200km), m-a consultat si mi-a rezolvat pe loc problema.Este extrem de profesionista dar si placuta si amabila.E suficient sa va spun ca personalul de la clinica din Galati a ales s-o insoteasca la Constanta!!
Laurentiu Neagu
Laurentiu Neagu2 ani în urmă
Cea mai bună doctoriță stomatolog din cîți cunosc ! Seriozitate profesionalism experiență calitate materiale ( și cel mai important fără durere )
MIRELA BARBULESCU
MIRELA BARBULESCU2 ani în urmă
Cea mai multumitoare si mai putin stresanta experienta pe care am avut-o intr-un cabinet stomatologic (si au fost destule). M-a surprins ca nu am avut nici o durere dupa fiecare interventie, iar lucrarea este de departe cea mai buna in comparatie cu cele anterioare. Este perfecta. Asadar, recomand profesionalismul de nota 10 pentru o lucrare complexa, dotarea cabinetului si igiena care sunt cu mult peste asteptari, respectatea programarilor si pretul corect. Multumesc, Doamna! Sanatate tuturor!
Valentina Diaconu
Valentina Diaconu2 ani în urmă
Foarte multumita de d-na doctor, un medic de exceptie, pot spune ca a facut adevarate minuni cu dantura mea la care aveam tot felul de probleme . A gasit intotdeauna solutiile cele mai eficiente si avantajoase pentru mine, nu am simtit nici un fel de disconfort in perioada record in care mi-a lucrat , foarte rapida si sigura la fiecare interventie . Ii multumesc pentru profesionalism si caldura sufleteasca , au trecut cateva luni decand am o dantura cu care pot sa mananc fara probleme dar si sa zambesc !
Locații recomandate