/Constanta/Dentist

Dentist Constanta

Bulevardul Tomis 98, Constanța 900178, România

Dentist Constanta
Dentist
4.9
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MH2+X6 Constanța, România
+40 770 513 114
dentistconstanta.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: 8–13
Scrie o recenzie
Alena Murariu
Alena Murariu2 ani în urmă
Cu parere de rau dau 1 stea pentru ca nu sunt multumita. Am cautat foarte multe clinici si am citit recenziile. Recenziile acestei clinici m-au convins sa imi fac o programare. Doamna doctor si doamna asistenta au fost foarte dragute, nu am absolut nimic de reprosat in legatura cu asta, insa problema dentara nu s-a rezolvat, ba mai rau, simt ca ma deranjeaza din ce in ce mai tare. De ceva timp simteam durere la un premolar si am decis sa merg sa il repar. Am ajuns la doamna doctor si a decis sa imi faca o radiografie sa vedem unde este problema. Am acceptat fara nicio problema si am mers pe mana dansei, normal! Pe radiografie s-a vazut o carie secundara sub plomba pusa cu un an in urma la celalalt premolar si a considerat ca asta ar fi de fapt problema si nu premolarul pe care il vizasem eu. Am decis sa curatam caria de sub plomba si sa refacem plomba. Dupa cateva ore bune cand anestezia si-a terminat efectul, am simtit cu stupoare aceleasi intepaturi ale dintelui ca si inainte de interventie, la aer, la apa, la apa de gura. A doua zi am sunat-o pe doamna doctor sa ii spun ca nu s-a rezolvat de fapt nimic, am facut o programare pentru a doua zi, am refacut radiografia, insa pe aceasta nu aparea o problema, doar ca eu aveam o problema, dar nu si o explicatie, la fel si doamna doctor! Ma gandesc ca totusi caria a afectat nervul desi nu se vede pe radiografie, pentru ca ma deranjeaza si la o inghititura de apa! Altfel nu vad o explicatie, dar daca nici medicul nu poate gasi o solutie, eu cum as putea? Tocmai de aceea am mers la medic, de aceea am mers pe mana dansei, ii respect meseria si am asteptari ca orice om normal care merge cu o problema sa se intoarca acasa fara ea, ca doar de aia mergi! Practic am fost la medic si nu s-a intamplat nicio schimbare. Imi pare rau! Nu am lasat recenzia sa va fac rau, dar mi-am spus parerea cum cu totii ar trebui sa o facem indiferent cum ar fi ea, recenziile bune m-au adus la dvs! Urma sa merg sa mai repar doua carii de colet, dar m-am gandit mai bine si nu vreau sa mai risc.
Julia Illmer
Julia Illmer2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit! Cabinetul dentar este frumos, foarte curat și modern. Doamna doctor este empatic, competent și explică totul exact.
George statnic
George statnic2 ani în urmă
Foarte mulțumit de doamna doctor
Marius Ionita
Marius Ionita2 ani în urmă
Un medic de nota 10. Super de treaba si cu mare experienta. Recomand tuturor! 😀
Vestale Teodora
Vestale Teodora2 ani în urmă
Foarte placuta atmosfera creata de doamna doctor. Seriozitate si profesionalism.
Mihaela Mataringa
Mihaela Mataringa2 ani în urmă
Profesionalism in cel mai pur sens al cuvantului in ceea ce priveste atitudinea, tratamentul, materialele. Recomand cu multa placere.
Mata Daniel
Mata Daniel2 ani în urmă
Am avut cea mai placuta experienta in tratarea unei afectiuni dentare aici. Va multumesc pentru nivelul mare de interes acordat, cat si pentru calitatea inalta a muncii depuse!
Vlad Țăranu
Vlad Țăranu2 ani în urmă
Calitate, experienta si profesionalism. Servicii excelente, aparatura performanta si design modern, la preturi bune. Recomand cu incredere!
Locații recomandate