/Cluj/Dentist

DentoSanMed

Strada Fabricii 2 sc. 4, ap. 99-100, Cluj-Napoca 400620, România

DentoSanMed
Dentist
4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH7+PR Cluj-Napoca, România
+40 733 974 497
dentosanmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela Szaboo (Ionela)
Ionela Szaboo (Ionela)2 ani în urmă
Multumim doamnei doctor Sfeches Ramona. Este foarte răbdătoare și îmi explica foarte bine ce este de făcut. Am fost cu copii la dânsa și de fiecare data mi-a zis ce face și ce urmează sa facă pas cu pas. Copii mi-au stat liniștiți inca din prima consultație. Și eu mi-am făcut curaj și am început din nou sa merg la dentist datorita doamnei doctor Sfeches Ramona. Clinica este foarte curata și dotata. Sunt foarte organizati și dau dovada de profesionalism. 😀
Alexandru Pop
Alexandru Pop2 ani în urmă
Recomand clinica stomatologică Dentosan Med din Cluj-Napoca, cartierul Mărăști pentru seriozitatea și experiența medicilor specialiști, pentru atmosfera primitoare și garanția calității în cazul lucrărilor dentare complexe.
Goci larisa
Goci larisa4 ani în urmă
Am mers o singura data la cabinet , iar acum urmeaza sa merg constant pentru lucrari .O recomand pe doamna doctor Madalina ! Are deosebita rabdare si buna dispozitie pentru client .Explica foarte frumos si te binedispune.
Eu am o mare frica de dentist insa ea m-a facut sa ma simt foarte bine in cabinet !

Felicitari !♥️
Iulia Steluta
Iulia Steluta4 ani în urmă
O echipă plina de oamenii cu zâmbetul la vedere recomand cu căldură . Mulțumesc DentoSanMed pt zâmbetul frumos
Sorana Cancel
Sorana Cancel5 ani în urmă
Am mers constant la clinica in jur de un an si am fost foarte multumita. Personalul e foarte amabil si dedicat. O recomand mai ales pe d. Madalina Puscas pentru grija, rabdare si o foarte mare orientare spre client, reuseste sa transforme experienta de a merge la dentist in ceva chiar placut :D
Marius Purtoc
Marius Purtoc5 ani în urmă
Rad si mananc cu toti dintii ! :-))
Veti spune ca nu e mare lucru, dar pentru mine e si de aceea va scriu . Unii fosti colegi din armata stiu expresia " io explodat o grenada in gura". Cam asa eram eu acum cativa ani in urma marilor mele neglijente in privinta sanatatii gurii si interventiilor neinspirate ale unor "medici" stomatologi. Nu o sa uit niciodata experienta cu pensionara de la regimentul de transmisiuni din Someseni , beata fiind, care ma culcat pe spate pe pardoseala in cabinet , mi-a pus genunchiul in piept si cu un cleste mi-o scos o masea care ma durea si care binenteles, putea fi tratata. Aceasta se intampla sub ochii altora care chefuiau in infirmerie si radeau ca prostii ingroziti si ei de ceea ce se intampla.Au urmat in timp si alti medici, unul fiind titrat, cu rezultate deosebite in invatamantul de specialitate dar fara talent in practica. Ghinionul meu si rezultat dezastruos, o sanatate precara a dintilor, un chist care imi manca osul in mandibula si un impact negativ a starii generale fizice si pshice.
Cam asa era starea mea cand am ajuns la dr. Balog Cristiana si la dr. Balog Anton de la clinica Dentosanmed.Datorita lor viata mea este mult mai frumoasa si le multumesc din tot sufletul.Ii apreciez foarte mult si le admir profesionalimul , experienta deosebita, perseverenta si meticulozitatea de care dau dovada. Si grija fata de pacienti. "Noi avem grija de lucrarile noastre" a spus doamna dr. Cristiana Balog o data cand ma sunat pt un control. Toata stima!
Georgiana giurgiu
Georgiana giurgiu7 ani în urmă
Este pentru prima data cand sunt profuns dezamagita de un cabinet stomatologic. Am fost azi pentru o urgenta stomatologica si am fost tratata extrem de superficial. Mi s-a pus un pansament pentru calmare in ideea de a reveni a doua zi pentru inceperea tratamentului insa la putin timp dupa ce am ajuns acasa a inceput sa ma doara foarte puternic. Am sunat inapoi la cabinet cu rugamintea sa fiu consultata din nou deoarece sunt mamica tanara, alaptez si nu este indicat sa stau asa mult cu durere...Mi-am permis sa sun dat fiind ca tocmai achitasem 50 de RON pentru nici doua minute cat durase aplicarea pansamentului...Cineva de la cabinet mi-a raspuns si mi-a spus ca va reveni cu un telefon insa nu a fost cazul...La 3 ore dupa, am sunat din nou pentru a anula urmatoarea consultatie si pentru a explica motivele anularii dar nimeni nu si-a cerut scuze...In conluzie, atat atitudinea personalului cat si profesionalismul medical mi s-a parut ca lasa de dorit, de aceea nu recomand altor pacienti acest cabinet.
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
Suntem de 3 ani pacienți ai acestui cabinet , doamna dr Madalina Puscas este un înger printre oameni. Soții Balog exemplari.Asa am recomandat unei prietene acest cabinet.Astfel s-a prezentat la recomandarea medicilor pentru extracția maselei de minte.DR. Martisca Cătălin angajat al clinicii , a macelarit-o si, dupa 4 ore de stat pe scaun a chemat-o pe doamna Balog care in 5 minute i-a făcut extracția.Nu este omenesc asa ceva!!!
Locații recomandate