/Cluj/Dentist

ANMARDENT

Strada Iuliu Hațieganu 13, Cluj-Napoca 400005, România

ANMARDENT
Dentist
5
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8J+9P Cluj-Napoca, România
+40 740 574 764
anmardent.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adela Bernad
Adela Bernad2 ani în urmă
Recomand cu drag AnmarDent. O să revin de fiecare dată pentru că nu se pierde timp, există profesionalism și înțelegere, iar Dr. Naim Waffai își face treaba excepțional. Chiar după multe căutări de dentisti și multe încercări, pot spune ca mi-am găsit clinica favorita.
Sorin Laslau
Sorin Laslau2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere! Profesionalismul, răbdarea, amabilitatea şi dedicarea sunt cuvintele ce definesc Anmardent! Mulţumesc domnului doctor Naim! Voi reveni cu drag şi încredere mereu!
TodiBodi
TodiBodi2 ani în urmă
Pot spune și eu, după atâtea coșmaruri la dentist, că aș reveni cu mare drag în acest loc. Se comportă profesional, explică pe înțelesul omului de rând, mi-a dat sfaturi bune pe care acuma le urmez cu bucurie. Prețuri decente și fără durere, ce ai vrea mai mult? Recomand cu mare căldură să faceți o vizită de control.
Draganel Vlad
Draganel Vlad4 ani în urmă
Am ajuns acolo întâmplător, căutând să scap urgent de o durere care persista de câteva zile. Deși nu aveam programare, am fost primit imediat. Personalul este amabil și comunică foarte bine. Domnul doctor a lucrat repede și nedureros. Mi-a spus până și să îi scriu dacă mai apar dureri între ședințele de tratament. Din ce am observat, cabinetul este dotat cu aparatură medicală modernă, iar incinta este cât se poate de curată. Recomand oricărei persoane în căutare de um cabinet stomatologic bun!
Mihaela Lupu
Mihaela Lupu2 ani în urmă
Profesionalism, răbdare si servicii excelente! Acest cabinet stomatologic își merită toate recenziile pozitive. Procedurile sunt desfășurate atent, cu grija si cum am mai spus cu răbdare. Tot ce pot sa spun este ca recomand cu drag acest cabinet stomatologic si ca eu, cu siguranță voi reveni aici, și pe deasupra imi voi trimite și prietenii!
Cadar carmen raluca
Cadar carmen raluca2 ani în urmă
Experienta mea la aceasta clinica s-a dovedit a fi una placuta. Dr. Naim Waffai mi-a alungat teama de dentist datorita profesionalismului, rabdarii si empatiei sale. Raport calitate-pret excelent. O locatie usor accesibila si punctualitatea e un alt punct forte. Recomand cu incredere!
Dumitrescu Tudor
Dumitrescu Tudor2 ani în urmă
O experiență plăcută la Anmardent! Personal profesionist, foarte amabil cu clienții! Echipamente și servicii de calitate. Pentru orice programare ești notificat în prealabil. Recomand cu încredere!
Alice Moldovan
Alice Moldovan2 ani în urmă
Recomad cu mare drag. Eu sunt o persoana care se fereste de mersul la stomatolog, insa Dl. Dr. Naim m-a facut sa merg cu drag si fara sa imi fie frica/groaza.
Locații recomandate