/Cluj/Dentist

RADIODENT S.R.L.

Strada Ion Popescu Voitești nr. 2-4, Cluj-Napoca 400153, România

RADIODENT S.R.L.
Dentist
4.5
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGR+5G Cluj-Napoca, România
+40 264 531 404
radiodent.org
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stanescust
Stanescust2 ani în urmă
Seriosi, profesionisti.Recomand!
Paula Inclezan
Paula Inclezan2 ani în urmă
Foarte amabil personalul!😉
Gabriela Opera
Gabriela Opera2 ani în urmă
Profesionalism 💯/💯.
Curatenie exemplară 💫
Disciplina.
*Trebuie programare.
*Purtarea😷
*Dezinfectat 🖐👋(solutia lor)la intrarea in cabinet.

.
Vio Oprea
Vio Oprea2 ani în urmă
Foarte eficienti si pro. Mersesem fara programare si imediat mi s-a spus cand era un loc liber, am intrat si in 5 minute a radiografia a fost gata.
Ruxandra Coltea
Ruxandra Coltea4 ani în urmă
1. Nota 10 tehnicianului care mi-a facut efectiv radiografia. Nici un repros lui, si imi pare rau ca lucreaza in acel mediu.
2. Acest cabinet primeste o stea pentru 2 motive mari si late:
Primul: un sef incredibil de nesimtit, de 45 de ani, care cere dar nu da respect. Si-a permis sa urle in ultimul hal la mine, pentru simplul fapt ca am intrebat (ca un pacient ingrijorat, cu multe experiente neplacute in medicina romana), daca SIGUR e ok radiografia, deoarece eu am 4 canale si trebuie sa se vada toate bine.
Ei bine, eu, femeie casatorita la 27 de ani, am fost numita "pui" care nu ar fi in stare sa inteleaga o anatomie simpla. O atitudine de tot rahatul. Profesionalism 0. Iar cand am incercat sa inchei discutia (caci se vedea clar ca e doar un om incredibil de frustrat care vrea sa se certe) nu...a continuat....cerand respect: el doreste sa ii te adresezi cu "dumneavoastra" datorita diferentei de varsta - asta in contextul in care mi-a vorbit la per tu de la bun inceput. Imi pare rau sa TE anunt domnule sef, respectul se castiga.

Al doilea motiv: scaunul pe care am sezut este vechi de probabil 25 de ani (si atunci o fi fost cumparat second) - adica numarul de ani cu care s-a batut in piept seful atunci cand ma anunta ca este primul cabinet din tara.

NU RECOMAND

Am venit aici doar din comoditate, fiind aproape de casa. Ma voi asigura ca nici un dentist la care voi mai merge nu va trimite pacienti in gaura aia comunista.

#NEVERAGAIN
Ella Gagyi
Ella Gagyi2 ani în urmă
Am sunat si mi-a raspuns o femeie ciudata care m-a tinut la telefon vreo 15 minute si nu mai reuseam sa ii inchid. Pana la urma am sunat inapot dupa vreo ora sa renunt la programare ca ma gandeam ca mi-e frica sa ma mai duc acolo. Nu am mai patit asa ceva, m-am simtit extrem de ciudat si doar am vorbit la telefon. Nu recomand, sunt o gramada de alte locuri unde sa mergeti in oras. Nu am fost si exclus sa ma duc.
Irina Rotaru
Irina Rotaru2 ani în urmă
Am sunat ca să mă programez pentru o radiografie (ulterior am aflat că nu este nevoie de programare)
Doamna de la telefon mi-a spus că sunt 20 de feluri de radiografii și că am nevoie de bilețel de la un doctor, eu însă aveam nevoie de o radiografie pentru un prim consult. Am sunat înapoi la doctor ca sa aflu ce radiografie am nevoie și mi s-a spus "panoramica", și mi-a trimis și poză cu un bilețel pe care scria același lucru.
Am sunat iarăși la radiodent, doamna de la telefon, la fel de lipsită de chef, bunătate și interes mi-a zis că radiografii panoramice sunt de multe tipuri și mi-a zis "sună înapoi la doctor" și mi-a închis telefonul fără să-mi mai spună o zi buna sau să-mi vorbească politicos.
Am decis să nu mai merg la ei tocmai din cauza atitudinii doamnei, care este sub orice nivel acceptat de comunicare profesionala cu orice pacient care ar avea nevoie de servicii de la aceștia.
Chiar dacă nu eram foarte precisă și nu știam termeni medicali, putea să mă ajute politicos sau să mă direcționeze într-un mod binevoitor.
Fekete Stefan
Fekete Stefan2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism si grija la detalii.
Recomand cu mare drag <3 !
Locații recomandate