/Cluj/Dentist

NeuroDenta Clinic

Strada Bună Ziua 39, Spațiul Comercial Nr. 6, Cluj-Napoca 400495, România

NeuroDenta Clinic
Dentist
4.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ22+92 Cluj-Napoca, România
+40 743 561 651
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Popa
Diana Popa2 ani în urmă
Profesionalism, empatie, atenție și siguranță!
Recomand cu toată încrederea NeuroDenta Clinic!
O experiență foarte pozitivă, frica de dentist pe care o aveam a dispărut, iar problemele unui molar care a presupus un tratament dificil pe canale și-a găsit rezolvarea cu succes la Neurodenta Clinic.
Echipa NeuroDenta este o echipă pasionată și atentă la nevoile pacientului. Mediul este unul ambiant, iar curățenia și igiena sunt o prioritate.
Echipamentele stomatologice sunt de ultimă generație.
Domnul doctor Claudiu Ursu este o persoană foarte răbdătoare, calmă, atentă la fiecare nevoie a pacientului. Capacitatea de a fi flexibil și de a înțelege fiecare situație a pacientului face ca frica de dentist să dispară. Comunicarea medic - pacient a fost eficientă.
Voi reveni cu toată încrederea.
O clinică stomatologică de nota 10!
Negrila Cosmin
Negrila Cosmin2 ani în urmă
Am apelat pentru o urgenta si mi s-a rezolvat problema in aceeasi zi, chiar daca au stat dupa program. O experienta placuta per total, va multumesc !
Alexandra Mihoc
Alexandra Mihoc2 ani în urmă
Chiar a fost o experienta foarte placuta. Mi s-a facut programare in ziua in care am sunat si au stat chiar si dupa programul lor pentru a-mi termina lucrarea. De asemenea, au fost extrem de atenti si calmi in tot procesul cu mine ca si pacient. Cu siguranta recomand si voi mai reveni la ei.
Vlad Rusu
Vlad Rusu4 ani în urmă
Servicii profesionale, cabinet echipat modern, produse si materiale de calitate, personal amabil si professional. După 2 lucrari sunt foarte multumit si am sa continui cu ei.
Simona Cristurean
Simona Cristurean4 ani în urmă
Intotdeauna ies de la cabinet zambind, medici exceptionali si foarte profesionali,aparatura de ultima generatie,tehnici inovadoare ,materiale de cea mai buna calitate.Recomand cu caldura
Ana viorela
Ana viorela5 ani în urmă
Medici profesionisti, tineri, atenti si rabdatori, cabinet cu aparatura moderna. Recomand mai ales pe d-ul dr. Claudiu Ursu.
Tenghe
Tenghe2 ani în urmă
Am apelat la cabine pentru o urgenta la ora 22:00 si medicul impreuna cu asistenta au venit de acasa doar pentru cazul meu. Nu cred ca au asta ca si obicei dar s-a intamplat. A fost prima data cand merg la acest cabinet si am fost placut surpins de curatenie, ordine, amabilitate si lucrare.
Iulia Nagy
Iulia Nagy2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de fiecare interventie. Claudiu Ursu este un medic extraordinar, are foarte multa rabdare, si este tot timpul atent la nevoile pacientului.
Locații recomandate