/Cluj/Dentist

Sanodent Smile

Ion Mester nr 7 ap 2 sc 1 bl c1, Cluj-Napoca 400650, România

Sanodent Smile
Dentist
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH45+96 Cluj-Napoca, România
+40 751 155 746
sanodentsmile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Negrea
Madalina Negrea2 ani în urmă
Bíborka Székely
Bíborka Székely2 ani în urmă
(Tradus de Google) Dr Timea Abram este uimitoare cu copiii. Am intrat acolo cu un copil de trei ani care țipă, îngrozit și ea a calmat-o în câteva minute. A reușit chiar să-și curețe dinții fără nicio plângere, iar fiica mea a fost foarte mulțumită de experiență.

(Original)
Dr Timea Abram is amazing with kids. I went in there with a screaming, terrified three-year-old and she calmed her down in minutes. She even managed to clean her teeth without any complaints and my daughter was very pleased with the experience.
Emilia Faur
Emilia Faur4 ani în urmă
Marius Lazar
Marius Lazar6 ani în urmă
Profesioniști
Alexandra Ale
Alexandra Ale6 ani în urmă
Bodea Bodea Réka
Bodea Bodea Réka2 ani în urmă
dr. Abram Timea, medicul meu stomatolog. Mereu cu zambetul pe buze, dedicat in ceea ce face. E liniste, confort in cabinet si chiar cand nu am probleme dentare anual ma prezint pentru control. Va multumesc dn Dr. Abram, va multumesc echipa Sanodent Smile.
Ovidiu Lup
Ovidiu Lup2 ani în urmă
Experiența realizării unui implant a fost extraordinară, mai ales că eu sunt o persoană cu o frică teribilă când vine vorba de intervenții stomatologice sau chirurgicale. Pe lângă rezultatul final al implantului care este incredibil, pot spune ca m-am mai vindecat şi de frica asta pe care o am, totul mulțumită echipei de la Sanodent. Am doar cuvinte de laudă pentru cei care m-au facut sa râd din nou cu gura pana la urechi.
Madalina Valeanu
Madalina Valeanu2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere. Un spatiu curat, igienizat, unde se respecta toate masurile anti Covid-19. O echipa de medici amabili, dedicati si supercalificati. Aparatura si dotari de ultima generatie. Voi reveni intotdeauna cu drag! ❤️
Locații recomandate