/Cluj/Dentist

Clinica Stomatologica Stomestet

Calea Mănăștur 68A, Cluj-Napoca 400000, România

Clinica Stomatologica Stomestet
Dentist
4.3
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH67+MX Cluj-Napoca, România
+40 733 371 111
stomestet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin Racoti
Calin Racoti2 ani în urmă
O echipa profesionist, intr-o clinica de mare clasa! Am urmat un tratament intensiv, intr-un interval relativ scurt de timp, bucurandu-ma de profesionalismul, atentia si deschiderea doctorilor Condor si Culcitchi. Daca pana la prima vizita la Clinica Stomestet, orice programare la stomatolog venea cu groaza, urmatoarele vizite s-au desfasurat intr-o atmosfera foarte relaxata, informat la fiecare pas de procedura care urma sa inceapa. Pot doar se recomand cu cea mai mare incredere intreaga echipa de profesionisti de la Stomestet, precum si avantajul de a beneficia de aparatura si tratamente de ultima generatie, in Cluj.
Adrian Bordeianu
Adrian Bordeianu2 ani în urmă
Sunt client de o lună, am ajuns fără să știu mai nimic despre clinică la dr. Cristian Culciţchi și am mers de 4 ori.

Ce mi-a plăcut foarte mult:
> radiografii pe loc, clinică modernă;
> plan de tratament foarte clar organizat și transparent în privința costurilor;
> doctor pasionat și empatic;
> timpul petrecut acolo e foarte valoros, mi s-au rezolvat o mare parte din problemele dentare.
Gherman Paul
Gherman Paul5 ani în urmă
Echipă foare bine dezvoltată și pregătită,
Serviciile sunt de calitate.
Catalina Petcu
Catalina Petcu2 ani în urmă
Am intrat în cabinet cu 40 de minute după ora programării, deși toată perioada mi s-a spus că mai urează 5 minute și voi intra. Medicul a fost în regulă, dar nu au respect față de timpul clienților. Soțul a vrut să facă o reclamație și a spus că se poate doar online, deci nici nu vor să preia reclamațiile, atât de interesați sunt de îmbunătățirea calității serviciilor.
Hannibal Barca
Hannibal Barca2 ani în urmă
Clinica moderna dar cu preturi exagerate. Aberante as spune.
ALINA COSMINA RITEA
ALINA COSMINA RITEA2 ani în urmă
Clinica Stomestet ofera clientilor servicii stomatologice de cea mai buna calitate. Sunt client de mai bine de 8 ani si nu as opta pentru o alta clinica deoarece sunt foarte multumita de serviciile pe care Stomestet mi le furnizeaza. Personalul este foarte atent cu nevoile pacientilor, sunt pregatiti dpdv profesional, detin experienta si se implica in tot ceea ce fac, de la tratamente, preventie si consiliere la cele mai inalte standarde profesionale. Aprecize mult munca dnei Dr. Ioana Nicolae deoarece imi mentine sanatatea dintilor si ma ajuta sa am un zambet de invidiat :). Multumesc pentru tot!
Anca Ciurea
Anca Ciurea2 ani în urmă
O clinica de super profesionisti! Am fost intotdeauna multumita de abordare si de rezultate iar faptul ca toata echipa este implicata in tratamente, fiecare facind partea in care exceleaza, mi-a oferit incredere si confort. Personalul este amabil si eficient, clinica curata, aparatele noi si moderne. Masurile de protectie pe care le aplica in aceasta perioada ma fac sa ma simt in siguranta si sa nu am nici un fel de retineri la prezentarea in clinica. Este evidenta grija intregului personal, medici, asistente, tehnicieni si secretare pentru pacientii pe care ii au. Bravo tuturor pentru profesionalism!!!!
Narcisa Jurj
Narcisa Jurj2 ani în urmă
Oamenii sunt mai frumoși cand zambesc si zambetul iți dă increderea in tine...de astăzi voi zambi mai mult, totul datorită doamnei Smaranda Buduru, medic la Departamentul de Estetica, Protetica și Ocluzologie, conferențiar - Facultatea de Medicină Dentară
UMF Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca și echipei sale de la Stomestet.
Pentru ca am ales aceasta clinică și cu ajutorul părerilor altor medici , doresc sa-mi fac datoria de pacient fericit si sa imi exprim pe aceasta cale mulțumirea pentru lucrarile pe care mi le a-ți executat împreuna cu d-na Dr. Mona Zuaiter - Departamentul de Protetică dentară, Departamentul de Endodonție, d-na Dr. Oana Baru - Departamentul de Chirurgie dento-alveolară și Implantologie orală, D-nul Dr. Flavius Popa - Departamentul Parodontologie.
Mulțumesc din suflet și felicitări! Am beneficiat de profesionalism si atenție pentru detalii la un nivel extrem de inalt.
O clinica potrivita pentru adulți dar si pentru copii. Serviciile sunt de o calitate superioară, iar atmosfera este foarte relaxantă.
Mulțumesc intregii echipe Stomestet! Va doresc multa sanatate si să continuați să ajutati câți mai mulți oameni! ❤
Locații recomandate