/Cluj/Dentist

MB Dental

Strada Salcâmului 21, Cluj-Napoca 400000, România

MB Dental
Dentist
4.4
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH89+22 Cluj-Napoca, România
+40 749 203 455
mbdental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anamaria Cîrstean
Anamaria Cîrstean2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica in special pentru tratamentele endodontice executate de catre Dr. Jitaru si Dr. Bulat.
Livia E.C.
Livia E.C.2 ani în urmă
La 6 luni de la data tratamentului pot spune cu încredere că această clinică este profesională și serviciile oferite sunt de calitate. De la secretară până la dr. și asistente, tot personalul este drăguț și prietenos. Eu am fost tratată de dl. Dr. Paul Ciobanu și am numai cuvinte de laudă la adresa dumnealui: știe să asculte cu răbdare pacientul, explică procedurile, are o blândețe care liniștește, iar lucrările sale sunt de înaltă calitate. Mă voi întoarce la dumealui și îl recomand cu mare încredere. Cât despre costuri... nu prea pot face o comparație cu alte clinici, întrucât la rândul meu am ales această clinică la o recomandare. Personal nu mi s-a părut exagerat de scump, fiind în range-ul la care m-aș fi așteptat, dar probabil cineva cu un venit mai decent/mic și alte responsabilități ar putea să se informeze și de alternative.
Raluca Ioana Pop
Raluca Ioana Pop2 ani în urmă
Dr. Ștefan Jitaru este un medic pe care îl recomand. Profesionalism, pasiune, răbdare sunt cele trei cuvinte care îmi vin în minte atunci când îl recomand. Am avut mai mulți dinți de tratat, toți au evoluat foarte bine. De la recepție la ambianța plăcută, liniștită, la medicii pregătiți pentru situații stomatologice diverse și complexe, totul este în așa fel conceput și livrat, încât revii cu drag la ei.
Bianca Brandusan
Bianca Brandusan2 ani în urmă
Echipa Mb Dental da dovada de profesionalism din momentul in care intri in sediul lor. Un loc curat, primitor, organizat,
plin de aparatura de ultima generatie, ce te uimeste de fiecare data cand treci pe langa fiecare salon compartimentat.

Personal, colaborez cu dr. Paul Ciobanu, care mereu a gasit o solutie optima la problemele prezentate, in special
legate de estetica si restaurarea dentara, redand aspectul sanatos si protejand functionalitatea dentara, pe o perioada indelungata.
Sedinta se desfasura astfel: prezentam problemele curente, le prioritizam impreuna, gaseam o solutie optima, iar
apoi estimam si stablieam viitoarele sedinte sau aspecte de luat in considerare. Atentia, meticulozitatea, profesionalismul si calmul
dlui dr. s-au facut simtite la fiecare sedinta. Rezultatele sunt mereu conform asteptarilor, vizita fiind una mai satisfacatoare decat una
facuta la salonul de cosmetica.
Toma Dumitrita
Toma Dumitrita2 ani în urmă
Experiența pe care am avut-o la clinica MB Dental a fost una foarte placută.
Timpul de asteptare a fost scurt, într-o  ambianță modernă şi relaxantă, personalul de la recepție foarte amabil şi prietenos.
Medicul Ionuț Aiordăchioaei care urma să-mi realizeze tratamentul a fost bine dispus şi profesionist. Mi-a conceput şi mi-a explicat planul de tratament personalizat. Procedura a fost efectuată sub microscop, absolut nedureroasă şi cu un  rezultat final care s-a ridicat la aşteptările mele.
Mediul este foarte plăcut şi îți dai seama de acest lucru din momentul în care faci primul pas in incintă.
Cristina cristina
Cristina cristina2 ani în urmă
MB Dental este locul unde am avut parte de cele mai bune tratamente stomatologice , într-un mediu relaxant (muzică bună, design plăcut). Echipa este de o calitate umană deosebită și super profesionalistă. Am ajuns la ei acum 4-5 ani cu o urgență și am continuat să merg doar la ei, reușind să îmi rezolv toate problemele pe care le amânasem de ani.
Din experiența mea : 1. Dacă aveți nevoie de tratamente endo de mare precizie sau de scos ace pierdute prin canale (:D urgența de care scriam), toate efectuate la microscop - dl Dr. Ștefan Jitaru 2. Dacă doriți implanturi fără durere și fără stres - dl Dr. Mircea Mureşan 3. Dacă doriți coronițe perfecte, de să nu mai știți unde e lucrare și unde e dantura naturală, dinți sănătoși, o mare finețe și atenție la detalii, dar și la confortul pacientului- dl Dr. Andrei Voicu. Cu siguranță echipa MB Dental iubeste ceea ce face și face cu pasiune. Multumesc și mult succes în tot ceea ce faceți!
Cunostintele Necesare
Cunostintele Necesare2 ani în urmă
Nu va duceti la oamenii ăștia.
E grav cu ei, habar nu au ce fac! Mi au plombat măseaua greșită, nici măcar radiografie nu s au obosit sa facă.
Mergeți la cineva care chiar se pricepe.
Secretare arogante, zici ca ele sunt CEO.
Iar doctorul la care am fost este lipsit de empatie și cunoștințele lui sunt limitate din punctul meu de vedere.
Diana Urcan
Diana Urcan2 ani în urmă
Multumesc Dr.Stefan Jitaru! Super profesionalism! Sincer, avand in vedere experienta de peste 10 ani in endodontie si aprecierile generale, nici nu ma asteptam sa fie altfel decat perfect🤗😉
Locații recomandate