/Cluj/Dentist

Clinica stomatologica MedicalCor

Strada Louis Pasteur 60, Cluj-Napoca 400353, România

Clinica stomatologica MedicalCor
Dentist
5
107 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH4G+5G Cluj-Napoca, România
+40 729 122 422
medicalcor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–19
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maier Lucia236 zile în urmă
Recomand cu mare încredere Clinica stomatologica MedicalCor,unde ești întimpinat cu multă amabilitate .O echipă de nota 10 cu un profesionalism desăvârșit.
Elena Matei
Elena Matei2 ani în urmă
Eu am avut o problema mai delicata cu dantura în sensul ca nu aveam nici un dinte lar vechile proteze nu mai erau eficiente, asa am ajuns la clinica Medicalcor unde dl, dr, Paul Corpodean a găsit solutia pentru dantura mea. Dl. Dr. Paul Corpodean fiind un specialist desăvârșit în implanturi mi-a propus sa facem câteva implanturi pe care s-au fixat protezele. În felul acesta eu am doua proteze cu care ma simt foarte bine și acum pot sa zâmbesc și cel mai important sa mănânc. Mulțumesc echipei de asistente de la aceasta clinica pentru empatia, răbdarea și profesionalismul de care dau dovada, și nu în ultimul rand mulțumesc din suflet dl. Dr. Paul Corpodean pentru înțelegere și pentru ca mi-a redat zâmbetul. Mii de mulțumiri. Și recomand celor care au probleme cu dantura aceasta clinica curata și cu aparatura moderna.
Florina Mocanu
Florina Mocanu2 ani în urmă
Incep prin a spune că toată viața mi-a fost frica de stomatologie, dar de când am găsit Clinica Medical Cor viața mea s-a schimbat, datorita domnului doctor Corpadean Paul care este un medic dedicat, profesionist și cu o mână extraordinar de fina, un OM de nota 10, datorita dansului am acum 4 implanturi și vă spun sincer nu am simțit nimic, nu a durut absolut deloc și m-am simțit foarte bine la clinica, parcă îi cunoșteam de-o viață, iar asistentele sunt deosebite, profesioniste și cu mult bun simt, toți sunt o echipa extraordinară, recomand aceasta clinica pentru cei care doresc să-si puna un implant sau o lucrare dentara executata impecabil de domnul doctor, un medic exceptional, împreună cu echipa sa de asistente deosebite. Pe această cale țin să-i mulțumesc domnului doctor pentru tot ceea ce a făcut pentru mine și asistentelor medicale minunate!
Roxana Elize Sgouros
Roxana Elize Sgouros2 ani în urmă
După multe încercări de a găsi o clinica, stomatologica de calitate care sa ofere transparenta în ceea ce privește costul lucrării de la A la Z, am reușit sa, ajungem la Medicalcor, printr o recomandare și suntem foarte mulțumiti de calitatea, prețul și mai ales de profesionalismul de care a dat dovada atât medicul chirurg care s a ocupat de implantul dentar cât și de domnul doctor Cicai David, care este un medic deosebit de bun. Mulțumim mult! RECOMAND cu toată încrederea 🤝🥇☑️❗❗❗
Remus dragan
Remus dragan2 ani în urmă
Am fost plăcut surprins de atmosfera destinsă ,politețea și empatia întregului personal din cabinet. Dl.doctor Corpadean mi-a întins mâna ca unui vechi prieten iar asistentele zâmbesc încurajator .Operația de implant a fost o demonstrație de profesionalism,aparatura modernă,interes pentru evoluția postoperatorie ,totul OK ! Mulţumesc întregii echipe,m-am putut bucura din nou de tot meniul de Crăciun şi Revelion !
Ioana Milea
Ioana Milea2 ani în urmă
Am fost la doamna doctor Anita Fatehy pentru un tratament cu laser si un consult . M-au impresionat profesionalismul, rabdarea cu care mi-a explicat in ce consta tratamentul si siguranta pe care mi-a transmis-o. Sunt foarte multumita de rezultate si o recomand cu incredere oricui. Sunt foarte incantata si totodata multumita de experienta avuta. Recomand serviciile dnei.dr. Anita Fatehy si ale Clinicii MedicalCor oricui, fara ezitare!
Beatrice Adelina
Beatrice Adelina2 ani în urmă
Tin sa multumesc medicului Paul Corpean pentru dovada de profesionalism si indemanare . si nu doar dansului ci si intregii echipe ...oameni cu suflet dulce plini de viata si profesionalism ...multumesc d-nle doctor pentru ca din nimic faceti lucruri mari ptr ca aveti indemanarea de a da oamenilor sansa de a zambi din nou cu incredere in ei ....recomand aceasta clinica tuturor ce vor sa zambeasca iarasi
Lucia Maier
Lucia Maier2 ani în urmă
Bună sint Lucia și recomanda cu mare încredere Clinica stomatologica MedicalCor ,pe domnul Paul Corpadean și echipa sa. Aveam demult probleme cu dantura dar aici am găsit ce căutam. Am zis încerc...si am fost primită ca într-o familie. Am făcut lucrare pe implante de care sint foarte mulțumită,datorită acestor oameni minunați, profesioniști, amabili care știut ce vor (oameni mulțumiți).Aveți tot ce vă doriți într-un singur loc,MedicalCor. Prețurile accesibile tuturor și o echipă profesionistă. Nu ezitați!! Sunați cu încredere.
Mihaela Muresan
Mihaela Muresan2 ani în urmă
Recomand din toată inima aceasta clinica. Servicii excelente,preturi accesibile, promptitudine,personal profesionist și foarte amabil.
Locații recomandate