/Cluj/Dentist

Dr. Bogdan Moldoveanu & Asociații

Calea Turzii 173, Cluj-Napoca 400491, România

Dr. Bogdan Moldoveanu & Asociații
Dentist
4.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3W+2C Cluj-Napoca, România
+40 21 9134
drbogdanmoldoveanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marta Moldoveanu
Marta Moldoveanu5 ani în urmă
High-End Dentistry!! Endodontie si Estetica dentara la cel mai înalt nivel
Arthur Birnbaum
Arthur Birnbaum2 ani în urmă
Scriu aceasta recenzie la 1 an dupa interventie. Desi imi credeam dintele meu pierdut, dupa 2 vizite la acest cabinet, echipa dl dr. Moldoveanu a reusit sa-l salveze, iar pana in ziua de azi nu am mai avut nici o problema cu acel dinte. Recomand cu multa incredere, pe langa ca am ramas cu dintele propriu am iesit mult mai ieftin decat un implant
Ioan Muresan
Ioan Muresan2 ani în urmă
Profesionalism, calitate și siguranța! Sunt un pacient care in ultimii 6 ani mi-am tratat toate problemele stomatologice la cabinetului domnului doctor Modoveanu. De fiecare data am plecat de acolo liniștit și convins ca am făcut o alegere buna!
Eliza Serban
Eliza Serban2 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet prin recomandarea mai multor prieteni. Apreciez rabdarea cu care sunt explicati absolut toti pasii interventiilor respectiv si profesionalismul intregului staff. Modul de lucru si toata aparatura m-a facut sa ma simt in siguranta stiind ca dintii mei sunt ‘pe maini bune’ :)
Ma bucur ca mi-am gasit cabinetul de dentist stabil, la care stiu ca voi fi multumita de rezultat si voi avea mereu parte de o atitudine profesionala.
Anamaria Gherman
Anamaria Gherman2 ani în urmă
Profesionalism, atentie la detalii, garantia tratamentelor realizate exemplar. Spun asta dupa ce am vazut radiografiile perfecte de acum, la dintii salvati de catre Dr. Bogdan Moldoveanu in anul 2013. Tot respectul meu! Felicitari Dr. Bogdan Moldoveanu!!!
Adela Rafa
Adela Rafa2 ani în urmă
Sunt foarte multumita atat de ansamblul tratamentelor in cadrul clinicii cat si de rezultat. Raport pret/calitate just. O abordare personalizata, atenta asa cum orice tratament o necesita. Exista meserii unde nu putem face "ca pe banda" si acest lucru se regaseste in aceasta clinica. Totul la superlativ. Va multumesc inca o data si sa ne revedem cu bine.
Jozsef Faluvegi
Jozsef Faluvegi2 ani în urmă
Atat personalul cat si cabinetul reprezinta standarde inalte de calitate si performanta. Conditii maxime de siguranta pe perioada pandemiei, asta se poate observa inca de la primul contact la intrare in cabinet. Pentru toti cei care vor un rezultat bun de lunga durata tot ce pot sa fac este sa recomand aceste servicii.
Dan Croitor
Dan Croitor2 ani în urmă
M-am dus pregatit sa-mi pierd dintele cu un tratament de canal (la recomandarea altui doctor) si Dr. Moldoveanu l-a salvat, fara inflamatii sau alte complicatii. Mai rar asemenea experiente pe la noi.
Locații recomandate