/Bucuresti/Dentist

Advanced Gentle Dentist

Bloc 104, Scara 2, Apartament 47, Bulevardul Corneliu Coposu 7, București, România

Advanced Gentle Dentist
Dentist
4.7
59 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4J5+CC București, România
+40 723 726 125
gentledentist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Patrascu1 an în urmă
Am fost pacient fidel al aceastei clinici si am facut eforturi financiare deosebite pentru a urma un tratament in care am avut mare incredere, sperand ca sunt pe mana celor mai buni profesionisti.
DEZAMAGIREA a venit in ziua in care am constatat ca medicul meu pararadontolog dr. Alexandru Rau s-a dovedit a fi indiferent la sesizarea mea repetata privind starea unui molar si a durerilor pe care la aveam! Astfel mi s-a efectuat doar igienizare, iar dupa alte trei luni revenind cu aceiasi simptomatologie, mi-a efectuat un chiuretaj fara a mi se recomanda o forma de diagnosticare, printr-o simpla radiografie care ar fi lamurit ce tratam de fapt. Nemultumit si ingrijorat, dupa opt luni, am consultat un alt medic stomatolog pentru ca gingia mea era tot mai inflamata si dureroasa. Acesta mi-a recomandat acea radiografie ( pe care o atasez alaturat ), care a pus in evideta o problema la radacina molarului ce a afectat osul mandibulei.
ESEC TOTAL din partea dvs domnule doctor, pentru lipsa de profunzime si empatie.
Pacat ca pertul in bani si in suferinta l-am platit numai eu !

Christiana Gache Balaskas
Christiana Gache Balaskas2 ani în urmă
Dna Laura Neagu este minunata! Am fost cu fetita de 4 ani la control plus pansat maselute cu carii. Stie cu adevarat sa vorbeasca cu un copil sa il faca sa revina cu drag de cate ori este nevoie. Recomand cu drag!
Alina-Diana Dragusanu
Alina-Diana Dragusanu2 ani în urmă
Mereu am avuta experiente faine aici! Sunt flexibili cu programarile, atenti la nevoile mele si transparenti cu planurile de tratament.
Merg cu placere la Advanced Gentle Dentist mai ales pentru detartraj 🙂 si de multe ori este si o noua ocazie sa incerc noi aparate sau tehnici tot mai prietenoase pentru mine ca pacient.
Cu ajutorul lor am devenit mai constienta de cat de important este sa am grija de dantura mea acasa.
Daniel Uricariu
Daniel Uricariu2 ani în urmă
Pe scurt, a fost cea mai frumoasa experienta pe care am avut-o la stomatolog! Anterior, de 4 ori am incercat sa fac tratamentul cu diga montata si tot de atatea ori am abandonat. D-na Dr. Laura Neagu, ascultand atent la ce am avut de spus, a reusit sa faca in asa fel incat sa o pot suporta! Pentru prima data am plecat fericit de la stomatolog! Recomand cu mare caldura!
Ciobotea Ion-Adrian
Ciobotea Ion-Adrian4 ani în urmă
Ne am programat cu băiețelul pt o intervenție la limbuta(are fren), dar dna dr Pop Beatrice ne am spus ca n o poate face fără anestezie. Am înțeles și am spus ca o sa revenim după ce ne consultam. Ideea este următoarea: noi ne am programat pt o intervenție care nu s a realizat, atunci eu nu înțeleg cum de ceri la sfârșit bani pe consultație. N aveam nevoie pt ca știam de 1 an ca are fren. Stânjenitor!
Gabi PURICE
Gabi PURICE4 ani în urmă
O clinică stomatologică cu oameni și specialiști deosebiți. Este o plăcere (!) să fii tratat aici. Eu am niște afecțiuni mai complexe dar care sunt în tratament aici în cele mai bune și moderne condiții. Parodontoza și-a găsit leacul aici. Recomand cu mare drag această clinică stomatoligică! Fie că e vorba de endodont, specialist parontolog, chirurg, specialist în coroane dentare etc. aici îi găsești pe cei mai buni! A, să nu uit de implanturi dentare, aici sunt făcute cu profesionalism! Cuvântul de bază: încredere!
Ioana Tofan
Ioana Tofan4 ani în urmă
Am fost cu un nou născut pentru o frenectomie și am fost foarte mulțumită. Doamna doctor a fost foarte drăguță cu cel mic și eficienta iar noua ne-a dat foarte multe detalii. A fost de asemenea foarte prompta în a răspunde ulterior la orice întrebare și în a programa controalele următoare. Operația în sine a decurs foarte repede și bine. Clinica din dorobanțu e foarte curata și îngrijită. Cabinetul și sala de așteptare unde am fost noi aveau jucării și mobilier special pentru copii. Recomand!
Alina A
Alina A5 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism din partea patroanei clinicii, Beatrice Pop. Nici n-am apucat bine sa-i explic ce problema am, ca a inceput sa ma chestioneze de ce nu merg la doctorul care ma tratase pana atunci si cum il cheama pe fostul meu medic, de parca lumea ar fi obligata sa se trateze pe viata doar la un medic sau la o singura clinica.

Eu am vrut sa ma tratez la Gentle Dentist pentru ca aici exista echipament si doctori in toate specializarile (cel putin asa e prezentata clinica pe net) si ca sa evit sa mai merg eu din cabinet in cabinet in functie de problema (de ex, la cabinetul unde mi-am tratat inainte cariile, nu exista microscop, nici medic endodont si nici specialist in protetica). Beatrice Pop n-a parut sa inteleaga asta si era contrariata de faptul ca am mers la tratament la mai multi medici pana sa ajung la ea.

Toata discutia s-a purtat cu usa de la cabinet larg deschisa, iar persoanele din hol au auzit absolut tot ce am vorbit.

Poate ceilalti medici sunt draguti si profi, dar ea clar e de evitat cu o astfel de atitudine respingatoare.

Dau totusi 2 stele in loc de 1 doar pt personalul de la receptie/asistentele care au fost foarte amabile si placute.

P.S: pana la urma poate a fost mai bine ca s-a purtat asa si m-a scarbit din prima, pt ca observ mai jos o recenzie negativa tot la adresa 'minunatei' patroane.
Madi Raduca
Madi Raduca2 ani în urmă
La Gentle Dentist am avut parte de experiente placute, conceptul de 'durere' a ramas in trecut. O echipa de medici profesionisti pentru care comunicarea cu pacientul este foarte importanta. Recomand!
Locații recomandate