/Bucuresti/Dentist

Clinica Dr. Nassar

Strada Puțul lui Zamfir 16, București 011683, România

Clinica Dr. Nassar
Dentist
4.6
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36W+89 București, România
+40 751 051 096
drnassar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu2 ani în urmă
Multumiri pentru rabdarea pe care o aratati, pentru profesionalism, pentru sfaturile care m-au ajutat, multumiri pentru felul in care discutati cu oamenii de pe scaun si pentru abordarea diferita care mi s-a potrivit atat de mult.
Gabriel Stan
Gabriel Stan2 ani în urmă
O clinică de încredere, cu medici profesioniști, care te ajută cu orice problemă dentară ai avea!
Arată empatie pentru pacienți, te înțeleg și îți oferă sprijinul de fiecare dată când treci pe la clinică.
Au ustensile profesioniste și materiale de foarte bună calitate, durabile!

Recomand cu încredere!
Alex st
Alex st4 ani în urmă
Angajatii clinicii sufera de PROFESIONALISM, POZITIVISM, CALDURA SUFLETEASCA si lista poate continua... Este o clinica stomatologica extraordinara, unde intrii cu "frica de dentist" si iesi cu zambetul pe buze, chiar si dupa inserarea unui implant cu sinus lift! Am fost in multe locuri si niciunde nu pot spune ca am gasit o atmosfera mai primitoare si mai calduroasa ca aici. Vad si review-uri negative, nu inteleg de ce, avand in vedere calitatea serviciilor si tratamentul fata de pacienti. Ti se ofera chiar si cafea, ceai, apa sau MERE VERZI...personal mie nu mi s-a oferit, dar daca as fi vrut, ceream fara probleme... Totusi nu este restaurant acolo, este clinica pentru oameni cu probleme la nivelul dintilor. Nota 10, din toate punctele de vedere!!!
Gelu Sandu
Gelu Sandu4 ani în urmă
Ce povesteste doamna intr-o recenzie de mai jos despre ambientul relaxat din clinica si cum i-au fost oferite cafea/ceai/apa etc e o gluma proasta!

Eu mereu am fost intampinat de o individa aroganta, Andreea nu stiu cum - cea care poarta tot felul de palarii desucheate si care am impresia ca e managera clinicii, dar nu-s sigur in privinta ultimei afirmatii. Aceasta duduita nu m-a intrebat nici macar o data daca doresc ceva si s-a remarcat doar printr-o atitudine dezagreabila fata de pacienti si nu numai --am surprins-o o data rastindu-se la o asistenta de acolo, nu stiu ce chestie nu-i convenea!

Cei care aveti neinspiratia sa alegeti sa va tratati aici o sa va convingeti repede despre ce vorbesc! Eu am fost mereu politicos si m-am straduit sa nu fiu agasant, desi era dreptul meu sa primesc informatii si explicatii legate de tratamentele stomatologice. Dar la clinica asta efectiv n-ai cu cine, e de departe clinica cu atmosfera cea mai respingatoare la care am fost de-a lungul timpului
Alina Ionica
Alina Ionica2 ani în urmă
In primul rând, vreau sa povestesc puțin despre clinica Dr. Nassar, despre profesionalismul, seriozitatea echipei, implicarea totala și a serviciile medicale la standarde ridicate si cu preturi accesibile, totul intr-o ambianta de exceptie. Clar pot spune ca este mai mult decat o clinica de implantologie.🙏❤️
In al doilea rând, despre profesionalismul și seriozitatea serviciilor stomatologice posibile chiar și la cele imposibile ale doamnei Dr. Nassar, dar și despre calitatea ei de om deosebit de frumos, de devotat și de special, cu o caldura sufleteasca desăvârșit de frumoasa și cu iubirea necondiționată dăruită la fiecare întâlnire. Mii de mulțumiri🙏
Totodata, vreau sa mai adaug și aprecierile de mulțumire și de respect și bineneteles, bucuria pe care o am de fiecare data când ma văd cu Dr. Anca Constantin și Dr. Aida Sosic la programările pe specialitățile fiecăreia 🤗🤗
De asemena,îmi place foarte mult si atmosfera primită inclusiv de la receptie, fetele excepționale, de fiecare data te intampina cu zambetul pe buze si cu un vibe pozitiv, deschis, imediat sa te ajute.
Mii de mulțumiri și respectele mele intregii echipe! Ma înclin!
Ancaiulia miculescu
Ancaiulia miculescu2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, implicare, servicii medicale la standarde ridicate cu preturi accesibile, totul intr-o ambianta de exceptie. Doamna doctor Nassar, care m-a operat, este o adevarata profesionista, iar operatia a fost un total succes. Anca Constantin, doctorita care se ocupa cu partea de protetica / estetica dentara, reuseste sa ma surprinda de fiecare data cu noi metode si idei, intotdeauna gaseste solutia potrivita si cel mai interesant e ca lucrarile realizate de Anca seamana 100% cu dintii naturali. Mi-a placut foarte mult si atmosfera de la receptie, Paula te intampina mereu cu zambetul pe buze si gata sa te ajute. Felicitari intregii echipe! You're the best!
Teo Carla
Teo Carla2 ani în urmă
D na DR. Nassar, este un profesionist, de cea mai inalta clasa! Un OM deosebit cu multa, multa, caldura sufleteasca, seriozitate si servicii stomatologice ireprosabile! Niciodata, in viata mea, nu am intalnit un asemenea OM! Am fost operata de dinsa de sinus lift si adtie de os si vreau sa va spun ca nu am simtit nimic, iar vindecarea a fost nesperat de buna si de rapida! Va multumesc din suflet pt tot ce ati facut pt mine ( 26 august 2020, Focsani) si asa cum v-am spus si la plecare, ,,VA IUBESC" pentru ceea ce sunteti si pentru ceea ce faceti!
Constantin Paraschiv
Constantin Paraschiv2 ani în urmă
Echipă profesionistă și caldă, medici atenți dedicați și foarte prietenoși mai ales cu copiii. O experiență de pacient și părinte de 5* . Recomandăm cu căldură și încredere clinica Doamnei Doctor Nassar!
Locații recomandate